Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nového typu skotského fotbalu: hrajte se žlučí v očích a v krvi, nikoli srdcem, jinak na ty vandráky - . . . nemusi se nam to libit, ale i to je legitimni pristup. Cesky pristup je zase znam jako bojacny, opatrnicky a i tim, ze pred zapasy uz trenuje penaltove rozstrely !?!

0 1
možnosti

Nemyslím si, že je to legitimní přístup, neboť pravidla i disciplinární řády pamatují na surovou hru a nesportovní chování.

0 0
možnosti
Foto

P36e25t42r 92V83o73k84á28č

22. 3. 2021 13:13

Tak se mějte v té Antarktidě dobře. Já zůstanu v Evropě a pokusím se přispět k tomu, aby nebyla úpadková.

0 0
možnosti

Ježíšmarjá... Ráčíte-li mi to dovolit, tak si budu psát co chci bez vašich hraběcích rad, jo? To je snad diskuse, ne? Netušil jsem, že tady mám projít školením.;-)

2 2
možnosti

J33a57n 93D98r57t61i44n35a

11. 4. 2021 20:05

že by žluč v očích ??

0 0
možnosti

A vy jste byl u toho, když Gerrard nařizoval: Chlapci, hlavně se držte fair play, při faulech neokopávejte, neprovokujte soupeře, nikoho nezraňte, po zápase se neperte, hlavně ne přede mnou a před frajerama z UEFA?

2 1
možnosti

Nejsem fotbalový fanda, ale upřímně, to, co píše pan bloger, bylo to první, co mě napadlo, když se druhý den po zápase rozhořeli diskuse ve všech médiích. Jde o peníze. A v případě Skotů o daleko větší peníze než u Slavie. Neúspěch, pokuty, cokoliv, to je zasáhne hlavně finančně. Jelikož asi fotbalově na tom nijak zvlášť dobře nejsou, bojovníky MMA prozatím na hřišti nikdo rád nevidí, bojí se o svojí budoucnost.

4 0
možnosti

To jste tedy fakt trefil...

0 0
možnosti

Hm. Co se vůbec na takovýto absurdní blábol dá říct? Asi nic. Primitivita názoru a rozhledu autora je asi natolik limitující, že nikdy nepochopí, že se denně na světě dějí tisíce křivd a nespravedlností. Často mnohem horších, než účelové obvinění z rasismu následkem přemotivovanosti a prohry. Dělo se to vždycky a vždycky se to dít bude, aniž by to mělo katastrofické následky pro společnost, státy, nebo kulturu. Kdyby měl autor špetku historického rozhledu, tak by věděl, že podobných společenských pnutích jako je multkulti x jeho odmítači, je lidská historie plná a katastrofou, nebo větší sociální změnou, to zkončí jen zřídkakdy. A ani to úporné tlačení na pilu na netu a sociálních sítích nemusí přinést onen kýžený výsledek rozpadu západní civilizace, nebo co je ten autorův vytoužený stav.

2 12
možnosti

Pane Klazare, váš brilantní úsudek je hodný neskonalého obdivu.:-)

2 0
možnosti
Foto

Tvrdá a hrubá hra proti Slávii nebyla dílem jednotlivce, ale stylem hry celého manšaftu. To je první moment ukazující na instrukci od trenéra. Opačně to opět ukazuje na trenéra, protože kdyby to nebyly jeho instrukce, tak na hráče už dávno vlítnul a usměrnil je. A tak bývalý gentleman Gerrard v praxi potvrdil, že gentlemanem už není, zřejmě ani být nemůže.

Nevím, co Kúdela pošeptal do černého ouška protihráče, ale i kdyby to bylo v tom smyslu, jak byl nařčen, stále by to na straně Slávie bylo v souhrnu méně závažné, než součet hrubostí na straně Gerrardových svěřenců, i kdybych nezapočítal pěstní útok na Kúdelu.

Jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet, ale mám podivný pocit, že to nebude příliš objektivní ani ze strany fotbalových bafuňářů ani ze strany britských orgánů.

24 0
možnosti

Poslední odstavec si vytiskněte, doplňte odhad o čísla a vraťte se k němu po zasedání komise UEFA. A můj také. Udělám to samé :-P

Já si myslím, že Kudela dostane tak 0-2 zápasy za provokování (rasismus nebude prokázán), Kamara 5-10 zápasů, Roofe 2 zápasy, Rangers pokuta a možná pár utkání mimo stadion.

Britské orgány do toho moc kecat nebudou. Z hlediska práva podle mě Kamara udělal jen přestupek, ale nejsem právník.

1 0
možnosti

Souhlas. Angláni i Skotové jsou naprosto zdegenerovaní.

0 0
možnosti

Kamara - černý Fin s rodiči ze Sierra Leone - to je Skot jak dělo.

7 0
možnosti

Líp bych to nepopsal,děkuji

6 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.