Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I45v84a58n 33M51i29n87á61ř

20. 3. 2021 18:48

Nad věčným a cíleným podsouváním rasizmu, zejména do společnosti středoevropských zemí - zůstává opravdu rozum stát. Ironií samozřejmně je, že s americkou formou někdejšího, ani "současného rasizmu" nemáme vůbec nic společného. Je neuvěřitelné jakou histerii dokáže rozpoutat jediná "ublížená" černošská hvězda a jak jsou - zbožšťováním, nábožným poklekáváním a dramaticky okázalou, antirasovou televizní reklamou - křiveny charaktery celým týmům mladých fotbalistů.

12 0
možnosti
JK

Naprostý nesmysl. Lze očekávat od hráčů, že při zápase unesou emoce, když to evidentně nezvládají ti u televize ?

1 2
možnosti

Jsou emoce a emoce. Tohle prasení bylo součástí taktiky, kterou bohužel umožnil rozhodčí. Trenér je jako dirigent a má možnost orchestr uklidnit. Neudělal to, neboť mu to vyhovovalo.

Zbytek článku jsou nesmysly ;-)

12 0
možnosti

Děkuji za blog. Perfektně jste vystihl myšlení fanatika a omezence, akorát že z druhé strany.

Průšvih je, že lidé jako Vy a lidé z BlackLifeMatters či MeToo jsou hodně hlasití, tudíž překřičí racionální hlasy. A průšvih je, že média plní poptávku, tudíž je racionální hlasy moc nezajímají. Publikum chce drama a emoce. Chce Vás a Antifu.

9 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Karma, s vaším názorem na Gerrarda naprostý souhlas.

6 0
možnosti
MB

To je teda blabol ... Vy jste byl u toho, kdyz jim to 'rozkopani' Gerard ordinoval?

0 7
možnosti
Foto

Buď je špatný trenér, že jim to naordinoval, nebo je špatný trenér, že jim to nezakázal. Vyberte si.:-)

11 0
možnosti
JS

Dnes je kriminalni cin sexualniho vysinutce (vrazdy asiatek v massage parlor v americke Atlante) okamzite interpretovan politickou sebrankou jako rasovy utok belochu vuci asiatum. A resi se to na prezidentske urovni (Biden). Od nastupu BLM dalsi krok k rozestvavani populace, jake nema v historii obdoby.

0 0
možnosti
MB

A toto sem tahate proc ...?

0 0
možnosti
RK

Tvrdík predevčírem mluvil o bílé barvě na dresech, kterou zakladatelé Slávie vtiskli klubu do duše čistotu sportu, respekt k soupeři, mluvil o multikulturním klubu s respektem k jiným ...můžu si o tom myslet, co chci. Argumentuje pro klub a pak přijdou slávističtí ultras a udělají z něj troubu. To se vycajchnovali. :-/

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 1
možnosti
Foto

Až na tu nesmyslnou orientaci na Čínu Rusko (to si nepomůžeme), souhlas.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
18 2
možnosti
PS

Nevím, jestli s tím má mít Evropská liga 2021 a Slavia něco společného.

0 0
možnosti
Foto

K57a29r50e71l 16C62a95c25h

20. 3. 2021 11:58

Excesy, které se vyskytují na fotbalových zápasech odpovídají tomu, pro jakou skupinu lidí je tento sport převážně předurčen. Stačil mi rok 1985, kdy v přímém přenosu z Belgie bylo na stadionu zabito 39 lidí a dalších 600 zraněno. Tam to sice byla záležitost rozvášněného davu diváků, ale obdobně se dokážou chovat i samotní hráči. Mám proto radši individuální sporty, kde takovéto excesy obvykle nebývají.

3 1
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.