Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stillforeign

4. 7. 2009 11:20
...

Dobrý den pane Skramlíku. Děkuji za dobré čtení,článek se mi velmi líbí ale chybí mi více konkrétnosti. Podle toho co píšete, však  k tomu zřejmě máte dobré důvody. Docela by se mi líbilo kdyby se našel někdo, kdo má "koule" psát o korupčních aférách ve fotbale...jsem totiž přesvědčený že kauzy Synotských kapříků, Ivánka a jeho desetníků...atd byly jenom účelové záležitosti. Tím nechci tvrdit že se nestaly ale řekněme, že to stále hodně smrdí. ....

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

23. 7. 2009 4:20
Re: ...

Ano, byly to jenom výseče, řízené účelové segmenty celého problému. Když mi seženete sponzora na tým špičkových právníků, tak ty kauzy otevřu. Koule bych měl, s penězi je to horší, takový boj je dost drahý, i když je třeba.

0 0
možnosti

johnpeters

3. 7. 2009 11:04
Hezky se ctou

ta slova,ale...Ja mam dlouhuleteho kamose z Uhrinevsi,a ten mi,jen tak na okraj,vypravel tuto histoku:Kdyz se nekdy v 80ych letech ztratila v teto mestske casti motorka,rikali policiste(VB),jde se k Machum.Ale jinak se ten clanek cte dobre.

0 0
možnosti

Jantar19

2. 7. 2009 22:33
tu nabidku na beztrestnost za par mega dostal od čssd

ale to asi vsem doslo

0 0
možnosti

parat

1. 7. 2009 6:59
Jeden velice závažný protest

vždy odmítám XY versus stát! Mělo by být - XY versus idiot soudce či další konkrétní. Bohužel část zaostalého světa jako my, Němci, Francouzi a další si zvykla, že politik, soudce apod. = stát. Kdyby šel onen souce, či politik do lochu, občan, kterého nazývají stát by nebyl potrestán tím, že to za ně zaplatí!. Tak jako řidič autobusu, který když udělá chybu, je potrestán.(například) Jinak samozřejmě jednoznačně souhlasím. Petr Pokorný

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

23. 7. 2009 4:22
Re: Jeden velice závažný protest

Díky. Myšlenka zásadně zcela dobrá, proveditelnost zásadně zcela svízelná.

0 0
možnosti

Bartus2

30. 6. 2009 13:00
Ponekud tendencni clanek

Rekonstruovat stadion bez stavebniho povoleni neni furiantsky kousek, nybrz trestny cin (prestupek?). Pan Mach byl skutecne odsouzen v zastupne kauze, kdy se mu do rozsudku promitly vsechny trestne ciny, ktere se nepodarily prokazat. Ponekud pokrivena spravedlnost, ale stale spravedlnost. Nevim proc mu tak nepokryte fandite. Za me Rv

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

30. 6. 2009 21:25
Re: Ponekud tendencni clanek

Jak pro koho, pane. Pokřivené spravedlnosti nefandím, protože kdyby se z toho stala norma, tak jsme na Balkáně. Nebojím se postavit na stranu někoho, kdo chce prosadit něco užitečného a přitom musí jít po hraně. Ale díky za příspěvek.

0 0
možnosti

antonio seruti

30. 6. 2009 10:47
píšete, že Mach vyhrál soud

ale vlastně vůbec neupřesňujete předmět řízení. Na co se vztahuje ta nemajetková újma? Jde o Machův pobyt ve vězení? Byl nezákonný? atd

Pokud jde o samotnýho Macha, moc nechápu obdiv vůči člověku, kterej staví stadion bez povolení, který potřebujete, i když si nepatrně předěláváte kuchyň..

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

30. 6. 2009 21:21
Re: píšete, že Mach vyhrál soud

Nemajetková újma je například poškození pověsti a jména rodiny. O to šlo. Nebojím se fandit člověku, který si dovolí vykonat něco užitečného a přitom kráčí po hraně. V jednom příspěvku pod tímto článkem jeden  diskutér napsal přesně o co šlo - Mach nechtěl dát úplatek za stavební povolení. Já jsem do takových detailů nešel. Mach rekonstruoval a opravoval tribuny tzv. "na ohlášku", což bylo OK, zatímco nová budova klubu v hlavní tribuně byla novou stavbou a stavební úřad s tím dělal brikule. Spartě dobře slouží už 15 let.

0 0
možnosti

Dominicano

29. 6. 2009 22:39
bohuzel podobnych kauz byli desitky

Bohuzel podobnych kauz byli desitky a mozna stovky. Pan Mach ma jednu vyhodu, ma penize a dostatek trpelivosti na to aby se tomu mohl venovat . Hromadu lidi to zlomilo a v dnesni dobe jsou casto na pokraji sil zacit znovu. Policejni stat je znicil..

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

30. 6. 2009 0:25
Re: bohuzel podobnych kauz byli desitky

Také si myslím, že podobných kauz byly spíše stovky, o těch lokálních se skoro neví. Díky za příspěvek

0 0
možnosti

sergio

29. 6. 2009 21:33
A jak pak se spinká

panu ústavnímu soudci Pavlu rychetskému,coby ministru spravedlnosti za ksčssd?to byl jeho hon na čarodějnici!

0 0
možnosti

podhurka

29. 6. 2009 20:49
Dobrý článek !!

  Já absolutně nevím, kde je pravda o panu Machovi, ale masáž médií, stejně jako o několika dalších, si pamatuji velice dobře.

 Ale nic nového, když někoho kdosi vlivný bude chtít minimálně jen zdiskreditovat a neřkuli rovnou ho nechat zavřít, tak důkazy a hysterické články v tisku se najdou vždycky. 

 K čemu je novináři čest? Za tu si nic nekoupí....

0 0
možnosti

Pavel Skramlík

30. 6. 2009 0:32
Re: Dobrý článek !!

Dík za tu poslední větu. Velmi! Novináři, kteří třeba v USA ukazují na nepravosti a jsou slavní, dostávají ceny. V Čechách jsou za stejnou odvahu a stejně dobré počiny martyria po policejních služebnách a soudech. Něco o tom vím, moje poslední dvě kauzy mě málem zničily, jedna trvala čtyři roky, druhá dva roky. Už se nedivím, že pro někoho je lepší brát úplatky a čest nechat magorům. Díky za příspěvek

0 0
možnosti

rbursik

29. 6. 2009 20:28
zlatá éra ODS a jejich sponzorů.

další bratři Helibichové tak se jmenovali? Šrejber je to v článku poznamenané, to jsou malé rybky nepodstatné, je to tam napsanné a já na to páně Macha a i jeho úpsěch ve Spartě a on byl s dneškem. Tím nepíši, že nejsou jiní lidé co tahají za nitky.  Ta lost generation je zde stále a někteří mají pocit, že ještě nemají dost.

Raddim Buršík 

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.