Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Doba ukazuje, že se již klasicky neválčí. Je to logické - Velmi nákladné, ostudné a s nejistým výsledkem. Přesto se boje vedou - Ekonomikou, technologiemi, vyspělostí. Zajímavé je to u Německa - neangažuje se nikde, ještě zajímavější u D. Trumpa ! Zřejmě první prezident, který ještě nezahájil nějakou novou válku ! O Německu nemá smysl mluvit - Významný exportér. Donald svůj boj vyhrává ! Příznivými čísly o nezaměstnanosti USA, prolamováním Indexů, burz, cenných papírů ap.

V. Putim si rovněž nevede špatně ! Hospodářství nařídil aby rostlo a tak zastaví asi 6 letý pokles životní úrovně. Zajímá se a pomáhá lidu Sýrie, Afriky, Venezuely, Kuby i Krymu ! V kolektivu je oblíben, zřejmě bude pasován na Doživotního Vládce Rusi . On bohatne se svou rodinou, s přáteli - Zcela přesně jako z dob Cara ! Lenin dal Půdu rolníkům, aby bylo lépe - Jaksi se neděje. Říkám - Dokud kdokoliv z nás, nebude mít v české domácnosti skutečně oblíbený ruský výrobek - Auto, motorku, mobil - spotřební elektroniku, levné potraviny, sekačku na trávu, bazen - Tak se prostě nic nezměnilo ! Já bych i něco koupil - Co ? Rusko je Rozvojovou - Imperiální zemí - Světovým majitelem Benzinky a Plynáren - To je celé ... :-)

6 0
možnosti
VS

Bangladéš s raketami...

3 1
možnosti
Foto

Pokud nebudeme akceptovat žádnou anexi Krymu, tak potom patří Řekům.

4 1
možnosti
Foto

Že by tedy dodnes patřila Řekům i bulharská pobřežní města? A co takhle Kolchida? ;-D

0 0
možnosti
Foto

,, ...Krym dokonce ani nikdy historicky nepatřil Ukrajině, přestože se na jeho území postupně s místními obyvateli mísili Ukrajinci a Rusové.

To jsou základní historické skutečnosti, ..."

Zdroj: https://skramlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=743808

2 0
možnosti
Foto

Proč neuvádíte že se na Krymu nebylo uskutečněno takzvaně 3. Referendum o jeho samostatnosti i když to bude přislíbeno a takové sliby se být musí

1 2
možnosti
MB

V práci jsme s kolegou uvažovali, že založíme Cestovní kancelář. Přemýšleli o názvu - Reinhard, to se nám zdálo blbé. Zvítězil název - JOSEF ! Nutno uznat, že žádná Cestovní kancelář takové výsledky neměla ! On přepravil neuvěřitelné masy klientů. pravda, řada vyjela - nevrátila se. Ti, kteří vyrazili, měli ovšem 50% slevy na cestovné - Pouze doprava směrem tam - Do cílové Destinace ! V místě nového pobytu se jim tak zalíbilo, že i Referendem hlasovali pro ! Domorodci jenom čuměli ! ... :-)

2 1
možnosti
MR

Děkuji za zájem a reakci.

0 0
možnosti
MR

Pokud chcete hanbu Čechů vzít na svoje bedra, je to Vaše věc. Buďte si ale jistý, že určitě více než 1% držitelů českého občanství nemá ani potuchy o tom, že nějaký Krym existuje. To za prvé. Zadruhé, Zeman prohlásil, že anexe Krymu je "fait accompli" a ať se nám to líbí nebo ne, měl pravdu. A na závěr, komu tedy dle Vás Krym právoplatně náleží? Řekům, Tatarům, kteří ho získali násilím, Ukrajině, která ho získala od SSSR, který ho získal násilím?

5 1
možnosti
EK

Jaká hanba Čechů? Co je potom Nord Stream ll? A kde vidíte nějaké strašné hospodářské sankce proti Rusku? Vesele s ním všichni obchodují, jen čeští národamrskači zase kálí do vlastního hnízda. Jsem naprosto přesvědčena, že kdyby došlo k anexi během olympiády, tak by stejně nikdo domů nejel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.