Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Výborně.R^ Kéž by bylo více takových komentářů. Žádná "intelektuálština", ale objektivní a navýsost potřebné posouzení situace.

5 0
možnosti
PJ

Dobře, velmi dobře. R^

Jenom poznámka, ti co nenávidí Trumpa, židy a potažmo Západní civilizaci jsou pořád ti samí.

19 1
možnosti
Foto

Spočítejte si, kolik mrtvých mají na svědomí všichni teroristé světa (nejen islámští) a kolik USA za posledních 20 let?

Mám obavy, že USA v počtu mrtvých vysoce zvítězí.

3 22
možnosti
Foto

Já Vám sem natáhnu názor slovenského politika Jána Čarnogurského-cituji:

"Generál prišiel do Bagdadu ako parlamentár. Práve podľa podnetu Američanov sa mal zúčastniť na rozhovore s irackým predsedom vlády o zmiernení napätia minimálne so Saudskou Arábiou. Podľa odvekého pravidla na parlamentárov sa nestrieľa. Američania strieľali. Takí podliehajú trestu.“

Podľa skúseného politika z celej situácia vyplýva aj záver pre Slovensko: „Pre nás je z toho záver: čím ďalej od Američanov. Žiadne americké ani NATO základne na Slovensku. Azda už prišiel čas aj na vystúpenie z NATO. Aby nám Trump nevypočítal, koľko máme platiť na základne.“

3 12
možnosti
PJ

Čarnogurský, jako správný slovenský klerikál, prostě USA a Západní civilizaci jejíž atributy jako svoboda, demokracie a kapitalismus jsou z větší části vzešlé z reformace, nenávidí.

A navíc kecá, že?

14 1
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.