Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Pavle Skramlíku. Dekuji vam za prikladne ohodnoceni ceskeho obcana v pripadech zahranicniho deni a hlavne v kritize Spojenych statu v cele s nynejsim prezidentem Donaldem Trumpem!!!

Jeste i pod vasim clankem se objevuji kritici, kterym se vas usudek o nich nelibil. "Nevedomost hrichu necini" kdyz je jen v mysli cloveka. Vsak napsane uvazeni ukazuje inteligenci autora. Zde je vzdy dostatecne mnozstvi tech, o kterych pisete i vy. A musim uprime rici, ze jste to napsal prehledne v jazyce, kteremu musi i ten hloupy porozumet. Za to jeste jednou, DIKY

8 1
možnosti
PS

Děkuji za tuto pochvalu/úvahu! Na kritiku nejsem háklivý, když je to jen "názorový šerm".:-/

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za zajímavé čtení. Velmi poutavě popsáno, bez hysterie, urážek a nadávek.

Karma R^

6 0
možnosti
JS

Zemrel jako hlupak, ktery si myslel, ze je ndotknutelny, Podobne jako vrah Reinhard Heydrich, ktery jezdil po Prze v otevrenem Mercedesu , bez ochrany.

5 0
možnosti
Foto

Pro mne hodně užitečné čtení, diky za něj!!

2 0
možnosti
OP

A máme tu dalšího influensera ;-D

0 4
možnosti
DV

D53a78v46i38d 10V50l15k

8. 1. 2020 13:59

Skvěle napsáno, skvěleR^R^R^ Velká poklona.

7 0
možnosti
JK

Píšete: "Z informací, které lze vyčíst z amerických veřejných zdrojů, skončí případná válka mezi Íránem a USA za několik hodin či dnů."

Možno nejaká oficiálna časť vojny sa skončí rýchlo, ale potom sa tam budú trápiť ešte desaťročia ako v Afganistane a v Iraku .

5 0
možnosti
AM

Takže Saudové jsou hodní kluci a jejich šíření wahhabismu je chvályhodná agenda míru, USA hrubou silou zničí íránskou vojenskou infrastrukturu a do tří dnů bude Chameneí škemrat o mír......... tak to jo. To si počkám...

2 5
možnosti
Foto

Mezi zlikvidovanými teroristy jsou i Saúdové. Máte jejich jména v blogu. Ten je o Íránu, jestli jste to nepochopil. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Skramlíku,

A kromě Jána Čarnogurského či Karla Schwarzenberga, kteří odsoudili tento americký útok i většina evropských politiků - cituji Vaše slova: " patří přesně mezi ty týpky, kteří hledají nápovědi k vlastnímu názoru na rozpolceném internetu a pak se rozhodnou jaksi blbě.."

Tím chci jen připomenout, jak se americký ministr Pompeo vztekal, že vazalští politikové z EU nedostatečně podpořili jejich vraždu Sulejmáního a dalších íránských a iráckých vojáků.

3 13
možnosti
DR

A vy jste pane Petřík od tohoto lumpa snad čekal něco jiného? Jinak, s Čarnogurským a Schwarzenbergem samozřejmě souhlas, nicméně prvně jmenovaný je pro mě podstatně důvěryhodnější, poněvadž na rozdíl od jiných žvanilů on sám osobně nedávno navštívil s nevládní delegací sousedící Sýrii a sám se na vlastní oči přesvědčil, že ta situace je tam úplně jiná než nám ji vykreslují naše prozápadní média.

A tehdejší odpověď jejich ministra na tuto návštěvu? "Bohužel musíme držet basu." Komentář si udělá každý sám.

3 10
možnosti
JP

Až budu chtít vytvořit románový charakter zcestovalého mravně otrlého chlapíka, tak mi tento článek dobře poslouží.

1 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.