Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Winston Churchill byl přesvědčivý, soustředil se na prostředky a cíl. Neměl potřebu vést dvě války _ jednu proti skutečnému nepříteli a druhou proti vlastním lidem. Stát si nemůže získat potřebnou důvěru v době pandemie, když současně slídí po vnitřním nepříteli, aby mohl ovládnout veřejnoprávní ČT. Taková válka se neobejde bez předstíraného blbství.

0 0
možnosti
Foto

Spojení "veřejné blaho" ve mně především vyvolá vzpomínku na Výbor veřejného blaha a chiméru obecného dobrého.

A to hovoříme 0 10.000 mrtvých. Každý rok ovšem zemře v naší zemi 100.000 lidí, aniž bychom kvůli tomu šíleli. Stále více se ukazuje, že naše kroky jsou marné. Účinné by byl jenom tehdy, kdyby každý z nás zalezl do jeskyně a s nikým se měsíc nestýkal. Jinak budou přicházet další a další vlny, dokud neprojdeme všichni.

V duchu Churchillově jsme měli projít na jaře a v létě peklem a dnes už bychom byli za vodou.

1 0
možnosti
Foto

Možná také nebyli. Vizme Itálii, kde se druhá vlna také vzedmula i přes drsnou první vlnu.

Podobně (vve vlnách) se chovala i Španělská chřipka před stoletím.

1 0
možnosti
ZZ

Bože, to je zase snůška nesmyslů !!!

:-P:-P:-P

2 0
možnosti
FD

Příroda prohrává a člověk vyhrává.Lidí je na světě stále více!

0 2
možnosti
PC

Člověk naštěstí nikdy nemůže nad Přírodou vyhrát. Proto i současná situace boje proti Přírodě ("boj s koronavirem") nemůže přinést nic dobrého, ale naopak. Příroda nám to vrátí i s úroky, jak už se také mnohokrát stalo.

A pokud si naivové myslí, že nekonečnými, naprosto nesmyslnými lockdowny a přihlouplými, do nebe volajícími vládními restrikcemi, porazíme vir a staneme se nesmrtelnými, vypovídá to o naprosté absenci rozumného uvažování a především o nepochopení Přirody a zákonitostí Života.

2 0
možnosti
Foto

Jsme v biologické válce a stále prohráváme, neboť boj už má téměř 10 500 obětí.;-D;-D;-D Také jeden vyděšený z medií. Mezi těmi čísly jsou ti, co umřeli přirozenou smrtí a ti, kteří zemřeli na jinou nemoc. Po jejich smrti byl v jejich těle zjištěn covid a tím páde byli zahrnuti mezi ty, kteří zemřeli v souvislosti s covidem. Že vás nevzrušila epidemie chřipky, která má stejní příznaky jako covid a umírá na ni v kratší dob až 6OO0 12 000 osob a nakazí se během čtyř týdnů až 5 300 osob.

1 0
možnosti
Foto

Kde zemřelo na/s chřipkou u nás 12000 osob za kratší dobu?

Pokud nikdy, neuvádějte žádné období.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.