Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J38a86n 43P41o82l40á12k

6. 11. 2019 6:56

Já se zase bojím,že Nova dá Klausovi mladšímu prostor pro vlastní talkshow, stejně jako Barrandov Ovčáčkovi

1 0
možnosti
JK

Chudák Soukup, když mu zmizí i poslední účinkující z Hradu, zbude už úplně sám.;-)

0 0
možnosti

Já bych tak klidný nebyl. Je všeobecně známo, že Zeman jde na ruku Kellnerovi, takže není žádný problém v budoucnu vylepšit prezidentův obraz v nejsledovanější komerční televizi. A Babiš se při tom možná taky sveze.

2 1
možnosti
JK

Řeklo by se sečtělý člověk, spisovatel i pseudonym má, sleduje dění kol dokola včetně rozdílů v prezentaci informací různých médií různých majitelů, je schopen kritického pohledu a srovnání. Také jste člověk, který sleduje politické dění, ví kdo s kým mluví, kdo s kým zase ne, kam kdo nejčastěji jezdí a za které zájmy tam oroduje, použije rovněž kritický náhled a srovná si fakta.

A hleďme na bílé a bělejší vyobrazení, na tu křišťálovou čistotu, jasné nebe bez mráčku. Máme tu podnikatele, kterého nezajímá a nikdy zajímat nebude obsah sdělení v jeho vlastním médiu, který není ani náznakem spojen s politikou a už vůbec ne s neomaleným a veřejně nejsprostším politikem v zemi, který svou nezávislost pravidelně dává v obdiv na jiné TV, která je ovšem proti TV NOVA méně než pralesní liga.

Vaše servilita a podlézavost je tak nápadná, že by se mohlo jednat i o ironii, ovšem pro mě ďábelsky skrytou. Pokud tedy netrpíte bezbřehou naivitou, opravdovou láskou, či jiným druhem duševní slepoty, musí se jednat o vypočítavost, řekl bych, že prodej knih stagnuje, chtělo by to propagaci od někoho vlivného v nějakém předním médiu. Obávám se (s velkou jistotou), že i tato vaše představa je lichá.

1 4
možnosti
PS

Tím mi chcete říci, že když nejsem k byznysu s TV Nova hned negativní, tak jsem hned něco jako patolízalský a zkorumpovaný blb? Fakt se o Novu nebojím, pravda, v jiných případech si nejsem úplně jistý. Kellner ji ještě ani pořádně nekoupil a už s ním skoro všichni strašej.

2 1
možnosti

Ostatně o tom psal i Petr Hampl - že "lepší lidé" sami šíří fake news a zbytečně straší Kellnerem. V programu se nic nezmění a (ne)závislost ohrožená není.

2 1
možnosti
PK

Konečně někdo, kdo nestraší Kelnerem resp. jeho zásahem do programového konceptu Novy....moc dobře napsánoR^

10 1
možnosti
VH

"...se lze nejméně obávat především nových majitelů médií, kteří chtějí dělat byznys. Takoví neovlivňují obsah médií, která vlastní. Nechávají obsah na novinářských fachmanech. Ti velmi dobře vědí, jak dělat v těchto médiích dobrou zábavu, aby se kupovala."

Měl byste samozřejmě pravdu, kdybyste uvedl, že Vaše zkušenost je z dob, kdy těmi vlastníky byly zahraniční subjekty. Že tomu tak zdaleka nemusí být v případě vlastníka "místního" (nejen českého v ČR) ukazují dobře média Babišova, v menší míře (ntenzitě) Bakalova. Konec konců se lze podívat do USA a na pana Trumpa.

3 1
možnosti
LV

Co "dobře ukazují" Babišova média? Já jsem ten poslední, kdo by se zastával Babiše, ale ani babiš, ani Bakala nebo kdokoliv jiný nepřechytračí pravidlo, které říká "Pokud chci něco někomu říkat, musí být někdo, kdo to bude poslouchat". A pokud budou noviny příliš jednostranně orientované, hrozí, že neosloví ty, které oslovit mají - tedy lidi z okraje názorové bubliny. On to pochopil i Babiš. Neříkám, že do práce novin nezasahuje, ale taková ta jeho silácká extempore ze začátku, kdy se osobně vypravil zpražit redaktory, že neinformovali o jakési konferenci pořádané Agrofertem, už dávno skončila.

3 1
možnosti
LV

Myslím si totéž, akorát to nedovedu tak pěkně sepsat. R^

2 1
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.