Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vindalooo

18. 5. 2012 19:30
Rath by mel platit za clanky na blogu?

;-D Krame, ty uz si dlouho za zadnej nedostal zaplaceno, vid? To vis, Kapr ted spori na Viktorku a mozna se i tak trochu boji, kdyz uz si doslapli na Ratha, co kdyby doslo i na nej? O Misakovi ani nemluvim, ten uz je uplne v kopru...

A i kdyz to byli Svedove, nad kterejma se nevitezi zas tak casto, ja mam teda NESKONALE vetsi radost z Ratha v teplakach a rozhodne nejsem sam. Sport je jenom sport, "chleba levnejsi nebude", ale bez hajzliku jako je mmj. Rath bude v tyhle zemi MNOHEM lip. A koho nezavrou, toho snad aspon trosku vydesi, to je vic, nez kolik by jeste pred par mesici clovek doufal.

Zbytek clanku neni nic nez vata, jako by te uz platili od slova...?

0 0
možnosti

oldiess

18. 5. 2012 8:59
Jo i za totality nám dal hokej zapomenout

Ale věřte či ne, komanči to řídili pořád stejně, celých 40 let, hokej nehokej;-D

0 0
možnosti

totalmen

18. 5. 2012 13:06
Re: Jo i za totality nám dal hokej zapomenout

Bohužel či bohudík je vzrušení z hokeje naplněním pravidla "chléb a hry", ale když vyhráváme, tak mi to nevadí.

0 0
možnosti

až vyrostu, budu politikem

18. 5. 2012 8:47
Hokej hýbě několika státy,

Česko samozřejmě nevyjímaje, ale že by hýbyl celým světem, to je dost nadsazené. Vždyť i v Evropě je mnoho států, kde hokej nikoho nezajímá, natož na jiných světadílech.

1 0
možnosti

pikacu

18. 5. 2012 8:47
o čem to vlastně bylo ?

o tom jak vy preferujete dobrý pocit z českého vítězství ? a jak to souvisí s kauzou rath ? a koho by mělo zajímat co přináší větší radost vám ? a proč když někdo napíše článek o rathovi je hned podle vás karmohonič ? a vy s vaším apelem na fandění národnímu týmu nejste ? 8-o

2 0
možnosti

totalmen

18. 5. 2012 13:04
Re: o čem to vlastně bylo ?

Správně jste to pochopil, preferuji radost z vítězství hokejistů před trudnými úvahami o Rathovi, přesně tak? Zdá se vám na tom něco nemravného. Za to karmu nenahoním a karma mě ani nezajímá. Projevovat nad něčím radost je tady v podstatě nenormální a ujeté.

0 0
možnosti

jjezekj

18. 5. 2012 8:33
Klídek s těmi závěry o NHL, srdíčku a taktice

Podívejte se na dlouhodobou statistiku

1 0
možnosti

To-nejsem-ja

18. 5. 2012 8:59
Re: Klídek s těmi závěry o NHL, srdíčku a taktice

Dlouhodobá statistika je taková, že za posledních 20 let sme nejúspěšnější zemí. Pán ale přestřelil s tím aby si iihf vyšlápla na NHL. Ale zapomněl na to že hokje není fotbal. Ve fotbale jsou všichni členy FIFA a v podstatě všechny soutěře jsou pod pravidly FIFA potažmo UEFA. Kdežto NHL je totálně nezávislej projekt abslutně nezávislej na IIHF. Takže IIHF sinemůže diktovat vůbec nic. Spíš všechno záleží na dobrovůli NHL, že umožňuje hráčům hrát na MS a OH.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.