Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bofums

22. 11. 2010 22:59
Na této diskusi je zajímavé,

kolik lidí se zde snaží hájit  " vychovatele " Vondrušku. To bývalí SS své souzené

soukmenovce  nedovedou ! Přece jenom ten komunismus vychoval  " nového,

lepšího člověka ". Nechme  Vondrušku soudu . Prachů si jistě užije dost a důchodu ,

jistě nadprůměrného, taky! Lepší by bylo prosadit zákon, aby tito lidé měli mini-

mální důchod a ušetřené finance dostaly jejich oběti!

0 0
možnosti

vindalooo

22. 11. 2010 21:18
Tak clanek je to peknej,

ani se mi tentokrat nechce opravovat gramatiku, ale Skramlo, marne hledam zminku, za co si v Minkovicich sedel ty a jak se stalo, ze jsi se stal Kramem. Pochlubis se nam?

0 0
možnosti

kaktusak

22. 11. 2010 21:12
Nejspíš jsou to pomluvy

Kdejaký kriminálník si dnes může vyskakovat na slušného člověka.

0 0
možnosti

totalmen

23. 11. 2010 3:55
Re: Nejspíš jsou to pomluvy

Říct o Jiřím Wolfovi, že byl kriminálník, je hodně silná káva. A řadit Vondrušku mezi slušné lidi ještě silnější. Opravdu o tom asi nic nevíte!!

0 0
možnosti

hafusak2

22. 11. 2010 9:35
Je to úplně jasné:

Každý, kdo sloužil ve věznici, tak vězně týrat prostě MUSEL, protože tak to dnešní propaganda vyžaduje. Důkazy nejsou potřeba, platí presumpce viny. A kdo se dostal na poslanecký post, pro toho to platí X - násobně. .... I kdybysme padli všici vstanou noví kádrováci.......;-D

0 0
možnosti

totalmen

22. 11. 2010 11:49
Re: Je to úplně jasné:

Opravdu moudrá řeč... V tom článku je přece i o slušných lidech, všichni nebyli jako pan Vondruška. Četl jste to vůbec celý?

0 0
možnosti

rezjir rezjir

22. 11. 2010 8:58
Aby bylo jasno O druhé straně

Ty poměry v socialistických věznicích byly vskutku všeobecně příšerné. Ale jen strach z těchto poměrů vedl přinejším tři notorické flákače (znám jejich pííběhy), že se zapojili do pracovního procesu jako vyučení dělníci (jeden z nich byl omítkářem), po r. 1989 okamžitě začali žít toliko se sociálních dávek v holobytech a tak různě. Jeden ještě za totáče utekl ilegálně přes zadrátované hranice jako vězeň na útěku. .

Pokud tedy dnes hledá někdo recept na odstranění problémů některých sociálně vyloučených skupin, tak stačí vrátit do trestního zákoníku ten paragraf o tom příživnictví, založený na nutnosti prokazát legální zdroje obživy a získání majetku, případně majetkové příznání.

0 0
možnosti

hasmen

22. 11. 2010 8:45
?

Tak nevím,proč ho nezažalovali ti postižení už dřív... Po dvaceti letech je to trochu úsměvný a řeknu rovnou,že i divný.

0 0
možnosti

modrobýček

22. 11. 2010 9:51
Re: ?

Ten dobytek měl poslaneckou imunitu.

0 0
možnosti

averius

22. 11. 2010 8:41
Skramlíku, že by Vondruška mohl i za státní dluh ?

Ano Skramlíku, Vondruška je opravdu to nejdůležitější o čem je potřeba psát , protože kauzy Tatra, Casa, Pandur a.p., bohulibá činnost pánů Koženého, Krejčíře a.p. neskutečné zlodějny provázející "český styl privatizace" , neskutečná korupce  kam se podíváte, stav justice ( viz např. případ Čunek ), jsou na rozdíl od Vondrušky oslavou všeho, co se stalo po 17.11. 1989.

Aby mi rozuměli i ti nejhloupější, tak se v žádném případě nezastávám Vondrušky a přeji mu jediné objektivní soud.

Má diskuze není totiž prvotně o Vondruškovi.

Je mi spíše divné, že v Česku může existovat tak jednoduchý "novinář ", s tak jednoduchými řešeními  jako je Skramlík. Ale proč se nakonec divím. Pokud by takoví novináři neexistovali, nebyla by  třeba ani causa Čunek a Česko by možná už bylo standartním evropským právním státem.

"Skramlíci" z něho vytvořili Absurdistán a nadále v tom pokračují.

0 0
možnosti

ladhela

22. 11. 2010 9:33
Re: Skramlíku, že by Vondruška mohl i za státní dluh ?

Jděte do háje s tou korupcí !:Kdyby to bylo tak špatné, nebude Česká republika ve světových srovnáních všeho možného vykazovat tak skvělé výsledky  ,Vás jako občana by měl zajímat ,jak dopadne soud s komunistickým bachařem Vondruškou ,který nepochopil svou vinu ,jak může být takový  člověk v dnešní době v parlamentu.. to je ta největší hanba národa  nikoli nějaké korupční kauzy,které jsou všude .Ale bolševičtí parchanti jsou jen u nás..

0 0
možnosti

moudrá Jana

22. 11. 2010 8:24
Pan Vondruška

vykonával svou práci svědomitě a řádně. Jeho jednání bylo v souladu s vězeňským řádem. Musíte si stěžovat na systém nikoli na Vondrušku.. Ani dnes se ve vězení bachaři s odsouzenými nepářou. Je to z vaší strany blábol z druhé ruky.;-D

0 0
možnosti

akki

22. 11. 2010 8:33
Re: Pan Vondruška

Děkuji, teď jste Vondrušku práskla.( I když jste to myslela jinak.) Nic jiného si to nelidské hovado nezaslouží. ;-O

0 0
možnosti

rezjir rezjir

22. 11. 2010 8:24
Tak místo abyste byl rád

že Vondruška jako poslanec musel odpřísáhnout věrnost tomuto státu, tak ho honíte po soudech. Což vlastně by pro vás mělo být největší zlomyslnou satisfakcí. Konec konců i to, že největší kariéru mu umožnil až demokratický režim.

Ale rozpomenout si není totéž jako pamatovat. A problém tkví v tom, že si na něj ti političtí vězni např. rozpomenuli, až se stal tím poslancem. Hodte tady jakýkoliv odkaz, že před tímto datem podali Wolf, Gruntorád a další nějaké trestní oznámení jak chování vychovatelů v Minkovicích, tak i Vondrušku speciálně.

0 0
možnosti

22. 11. 2010 8:19
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.