Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vindalooo

14. 11. 2010 19:23
A pouze vrozena skromnost

zabranila autorovi, aby obsadil clovekem nejpovolanejsim specialne kvuli nemu vznikle ministerstvo propagandy... Od dob Josepha Goebbelse, snad mozna s cestnou vyjimkou Jaroslava Kojzara, tady totiz takovy "mistr pera" nebyl... Pokud tedy trosku zapracuje na pravopisu (masinfyra???), anglictine (non-name???) a interpunkci ( Pravda šetří, jak může??? ). Ale ideologicky by byl pan Skramlik zcela jiste na spravne strane, jako ostatne vzdy. At uz by ta strana byla jakakoli...

0 0
možnosti
C

carolusI

12. 11. 2010 17:37
Jiný návrh

Je to zajímavé kolik schopných i všeho schopných lidí se najde v našem pidistátečku. Ale těch zatím bezejmených bych se nebál,Oni se jistě vypracují.

Mám ale jiný návrh,podle odhadu bych tipoval,že je u nás asi tak 60-80% celkem slušných lidí,kteří se živí vlastní prací.Takže místo voleb,které nic neřeší,udělejme jednou za čtyři roky loterii.Zůčastnili by se všichni netrestaní nad 30 let.A vláda by byla sestavená za čtvrt hodiny.Odbornost je vedlejší.Dosavadní ministři stejně nerozumí oborům,kterým vládnou.Ale když si představím,že ve vládě by mohlo být třeba až 80% slušných lidí navíc zvyklých nakládat s penězi zodpovědně (jinak by totiž rodinu neuživili), tak ně jímá závrať.Myslím že USA i s Čínou dohromady by zůstaly daleko za námi.

0 0
možnosti
J

jurneff

12. 11. 2010 10:50
To mě hodně pobavilo

R^

Tady se ukazuje, že máme světu co nabídnout. Galerie schopných je bezedná, poněvadž spousta tváří se vám tam nevešla. Například takový Pitr (náměstek ministra vnitra pro sledovačky) nebo Kraus (náměstek ministra průmyslu pro obchody s kakaem), Sobotka (nová funkce - ministr pro bydlení) .....  a vůbec by ten váš materiál chtěl rozšířit o náměstky.

0 0
možnosti
V

vipeeer3

12. 11. 2010 9:20
Vláda

Když jsem to začal číst, myslel jsem, že to bude jeden z klasicky nudných blogů o tom jak všichni dělají všechno špatně, ale musím nakonec uznat, pobavil jsem se R^

0 0
možnosti

Dluhoslavův účetní

12. 11. 2010 8:41
A kde

je floriďan Standa Koloťuk Gross , exministr financí ČSSD odsouzený tunelář Svoboda , vrah Srba, tunelářka Snopková, skromný majitel realit Palas , soudružka Emmerová , Vítězný únor Jyrka Pandourek , čestný  a neúplatný Zgarba , top menedžr Luftjarda Tvrdík ? :-)

0 0
možnosti
V

vipeeer3

12. 11. 2010 9:21
Re: A kde

Šetří se, ani na takhle talentované a schopné osobnosti nezbylo místo.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.