Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

h0nz490

17. 11. 2010 16:25
ano

vse je pravda v tom clanku , pokud to takhle bude pokracovat , aby to nedopadlo jak v italii , kdy tam byla velka valka ACAB vs chuligani. Jakmile se chuligani jednou spoji proti policajtum , tak to bude opravdova valka. A pokud prijede vetsi mnozstvi polaku do ostravy , tak to bude teprv maso !! GIEKSABANIK! !!

0 0
možnosti
M

maziSKS

11. 11. 2010 17:21
.

nejsem příznivec chování některých "fans", ale zde musim říct jednu věc, to se stalo v Ostravě, nebylo prvně, co policie to silně přehnala. Viz poslední derby pražských S na Strahově před pár lety. Tehdy pár jedinců začalo kopat do sedaček, zásah ano, ale adekvátní, tzn odvést v klepetech ty dotyčné, ale ne, že police začne házet do celého jižního sektoru slzný plyn a dělbuchy a media z toho udělají bordel ze strany fans a někteří tam ještě přijdou ke zdravotním potížím a výsledkem je, že se z police udělají hrdinové a z fanoušků pakáž, která tam dělala brordel...ten tam byl, ale ze strany policie. Je potřeba trochu soudnosti v této problematice, pokud si někdo chce vymlátít mozky z hlav, tak at si to udělají, někde na poli, nevidím důvod proč jim bránit, na stadion to, ale nepatří, ale také to tam není a pokud ano,tak jsou to jedinci a ne celý sektor, či stadion a zásah police, by tak měl být zaměřen a jedince, nikoliv na skupiny.    

0 0
možnosti
T

totalmen

11. 11. 2010 3:40
Škodit je asi rozkoš, že, Vindaloo

Pokaždé se ohradím proti diskusnímu příspěvku, který zveřejnění na internetu osoba pod nickem VINDALOO. Smyslem života této osoby je škodit autorům, mj. osobě hlásící se vždy pod svým vlastním jménem a příjmením Pavel Skramlík. A to za každou cenu. Vymyšlenými a vylhanými argumenty a zcela zkreslenými fabulacemi. Já se nemusím za své pravé jméno a příjmení stydět. Má to jeden jediný důvod, velmi přízemní, že Pavel Skramlík má jiné názory na existenci fotbalového klubu Bohemians 1905 než nick Vindaloo. Čili nejde o věcnou diskusi, ale o vyřizování osobních účtů. Je mi lito, že se sklouzává do této polohy. Vindaloo mě  inspiroval k textu úspěšného blogu http://skramlik.blog.idnes.cz/c/88618/Internet-jako-nastroj-vychovy-ke-zbabelosti.html#t2.   

0 0
možnosti
V

vindalooo

11. 11. 2010 20:00
Re: Škodit je asi rozkoš, že, Vindaloo

Vzdy pod vlastnim jmenem, totalmuzi (pl.), pane Skalo atd..? A nebo aspon pod krycim, Krame? Myslim, ze zrovna za toho Krama by si se stydet mel, to fakt jo. A ver, ze neni mym smyslem zivota ti skodit, to si moc fandis. V tomto pripade se ti dokonce pouze vysmivam, jestli si to neracil pochopit. Psat anotaci plnou superlativu na vlastni knizku, dat si ji dokonce do rubriky "co prave ctu" a doufat, ze by snad katolicka cirkev pomohla trosku s reklamou, to je jako bys moc v jeji bestsellerovitost neveril... Schvalne se po Vanocich pochlub, jaky byly prodeje, v tom obdobi se proda vsechno, takze treba par kousku skutecne prodas. A co se tyce vymyslenejch a vylhanejch argumentu, pripadne zkreslenych fabulaci, kdepak jsou v mem prispevku? Co slovo, to pravda.  Tak pisu ja, narozdil od tebe, ktery za pravdu smele vydavas to, za co ti nekdo zaplati... No a ja se proste bavim tim, ze te pri tech lzich pristihnu, coz ovsem neni nijak slozite. Mas-li zajem, muzu zacit, staci rict...

0 0
možnosti
V

vindalooo

10. 11. 2010 20:13
Nechtel jsem zbytecne upozornovat,

ale vrozeny altruismus mi neda a musim se s vami, mili ctenari Kramova blogu, podelit. Pozornym z vas jiste neunikla nenapadna Kramova (psk, Felix Boom, jak se to zrovinka hodi a jak si doba zada) zminka o jeho veledile, kterymzto hodla prorazit na poli seriozni literatury (vice viz clanek http://skramlik.blog.idnes.cz/c/162211/Novy-zachvat-touhy-po-emigraci-probral-jsem-se-snim-o-Hondurasu.html ), neb dle vlastnich slov psal doted jen s****y ( opet s tebou, Krame, musim souhlasit, to je uz podruhe v tomto stoleti, neverim svym ocim! ). Nu, vypujcim (ne, fakt ani korunu, Krame, ode me neuvidis) si nekde toto veledilo a pak to P.T. ctenarum nalezite zrecenzuji. Vypada to na skutecne VELKOU literaturu, myslim ze o Nobel Prize je na tento rok uz rozhodnuto. Jen nechapu, Krame, proc si ze sveho alterega udelal zrovna Jezise, kdyz je vseobecne znamo, ze jsi mel vzdy mnohem blize k Jidasovi...  

0 0
možnosti
V

vindalooo

10. 11. 2010 20:28
Re: Nechtel jsem zbytecne upozornovat,

Ale nyni, jako navnadu pro dalsi pripadne odvazlivce, dejme uz slovo

samotnemu autorovi, ktery na svem "sportovnim portalu" uverejnil anotaci na toto veledilo svetove literatury. Ale pozor, je to jen pro silne natury, kdyby slovo SAMOZERSTVI v cestine neexistovalo, toto by byl velmi padny duvod pro jeho vznik. V anotaci psane pochopitelne samotnym Kramem zaznivaji neskutecna slovni spojeni jako "kniha, která zřejmě

zatřese předvánočním knižním trhem a pobouří církevní kruhy", "strhující pozemský příběh, jehož průvodním znakem je svérázný humor", "dynamický a strmě klenutý příběh" a muj soukromy favorit "Autor, skrývající se pod pseudonymem Felix Boom, jehož dílo zaujalo renomované vydavatelství Brána natolik, že se odhodlalo k jeho knižnímu vydání, je nejspíše velmi orientovaný v oblasti bulváru, politiky, šoubyznysu, fotbalu, atletiky ". Takze kdo mate zaludek z oceli, nervy ze zeleza a branici z titanu, smele do toho!

http://totalsport.cz/index.php?page=rubriky&id=229&kat=3&cti=1

0 0
možnosti
M

mayday

10. 11. 2010 15:43
Banik

Chybí dodat pouze jedno - Baník pičoooo ;-D

0 0
možnosti
A

Angi

10. 11. 2010 11:42
Autor je zdá se, schopný demagog.

Celý článek je jen o sdělení, že pan Skramlík je hlavně velkým sportovním odborníkem a to co píše bychom měli sežrat i s navijákem, protože o tom prostě ví více, než čtenáři. Vyskytly se tam i pravdivé věci, to ano, ale celkově je to propaganda s neuvěřitelnými faux pass..

"Baníčkůůů, my tě neopustíméééé.

To je jako co???8-o

0 0
možnosti
LA

lukinoo

10. 11. 2010 18:16
Re: Autor je zdá se, schopný demagog.

on je Spar´tan, jestli tě to zajímá.

0 0
možnosti
V

vindalooo

8. 11. 2010 21:11
Vyjimecne musim

temer souhlasit, Skramlo.. Jen nechapu, pro zrovna ty pises o palachove tydnu a kryti se pred vodnim delem. Vzdyt jsi prece stal na opacny strane barikady, ne? Od vas strikala voda a rozbihali se mlaticky s pendrekama, Krame...RvRvRv

0 0
možnosti
JW

Konstrukter

8. 11. 2010 10:53
zapomněl jste na prvotní příčinu

A tou je hloupé chování policie v době dááávno, před zápasem, dokonce před sezonou, kdy tato chytrá policie radí klubům zavádět různé evidenční karty a tím vytlačovat chuligány a ultras ze stadionu. Výsledky vidíme nyní. Dokud toto policie neprosadila, byl na Bazalech víceměně vždy klid, nyní může policie brát každý zápas jako extrémně rizikový, protože má vždy kolem stadionu roztroušené stovky chuligánů... Ti se navíc nebudou tolik bát na ni zaútočit, protože za bitku s policií mimo stadion jim hrozí menší tresty než za stejný čin na stadionu.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 11. 2010 12:40
Re: zapomněl jste na prvotní příčinu

Áááááá, tak to je tedy gól. Takže za všechno může PČR a klub, protože se snaží udělat na stadiónu pořádek a hovada s dutou hlavou pacifikovat. Nebyly tyhle incidenty náhodou dávno před snahou s tím něco udělat? Není náhodou tato snaho reakcí na chování dutých mozků?

0 0
možnosti
GT

Goethe

8. 11. 2010 10:20
Binko

Až zas bude někde Policie zasahovat svým oblíbený stylem "když se kácí les, lítají třísky", doufejme že pan Binko bude poblíž a bude si to moct vychutnat na vlastní kůži (či spíše na vlastní oční, nosní, krční sliznici). Pokud má malé dítě, tak by ho mohl mít s sebou, ať neutíká s prázdným rukama.

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 11. 2010 12:43
Re: Binko

Jasně jsem napsal, že použití slzáku je diskutabilní, že by podle byly mnohem vhodnější gumové projektily (a v některých případech rovnou ostré náboje). A se svými dětmi jezdím na fotbal do Anglie. Jednak se tam hraje fotbal a ne lokální nekoukatelná čutaná a také se tam nemusím o své děti vůbec bát. Hovada podobná těm z Baníku se tam na fotbal vůbec nedostanou. 8-o

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 11. 2010 8:19
Máte pravdu,

PČR měla za těma hovádkama přijít, slušně jim poklepat na rameno a požádat je, zda by toho nechtěli nechat. Tak nějak si to představujete? To máte pocit, že bude fungovat?

Jaká je přitom pravda. Část ostravských ultras (a nejde jenom o ně, v ČR mají zdatnou "konkurenci") jsou vylízané mozky první kategorie, pro které je fotbal pouhou záminkou k vybití jejich agrese. V zápase s Plzní to přišli spočítat klubu, který chce na stadionu udělat pořádek a mj. se z toho Balkánu přesunout směrem k fotbalově vyspělejší a civilizovanější Evropě. Ze sektorů fanoušků naházeli pyro (hlavně dýmovnice) přímo na plochu a další parta zpoza plotu atakovala sektor plzeňských fanoušků. Jednání naprosto neakceptovatelné. Když policajti chtěli zpacifikovat hovada za plotem, ti ze stadionu poškodili ploty a vyrazili svým "soukmenovcům" na pomoc. To jste jaksi vynechal. Opravdu nechápu, co chcete hájit. Pyrotechnika, dým a výbuchy k fotbalu patří? Cože? To je měli nechat řádit, agresorům ustoupit?

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

8. 11. 2010 8:21
Re: Máte pravdu,

Ale v jednom máte fakt asi pravdu. Nasazení slzáku nebylo adekvátní situaci. Policisté měli použít gumové projektily a v okamžiku svého bezprostředního ohrožení (viděl jste, co na ně házeli?), pak rovnou ostré. A okamžitě měl být potrestán klub ze strany ČMFS. Deset zápasů bez diváků a nejlépe na cizím hřišti na druhém konci ČR.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.