Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vážený pane Juliane Assange (WikiLeaks),

upřímně vás zvu, abyste se zdekoval, až budete mít za sebou tu štrapáci s tím nastrojeným idiotským obviněním ze Švédska, k nám do Čech. Sice vám teď kdekdo nadává a chtějí vás dostat, ale v Čechách vás lidé budou milovat. Založíme spolu českou obdobu WikiLeaks a budeme se dobře bavit. Investigativní žurnalistika o tom, že paní Merkelová je „teflonka“ a pan Putin „alfa-samec“ je sice dobrá, ale pořádnou prču zažijete až u nás. Mám už připraveno pár námětů, budete čubrnět. Brzy zjistíte, že zveřejnění amerických diplomatických depeší nebo seznamu strategických firem pro americkou národní bezpečnost byly pro vás jen vlažnou rozcvičkou.

Bohužel už si někdo zaregistroval doménu wikileaks.cz (buď vy, nebo nějaký chytrák, to je teď fuk), ale s tím si nějak poradíme. V Čechách se vám bude líbit. Češi jsou historicky národem práskačů a Švejků. Teď je to u nás tak, že práskačů přibývá a Švejků ubývá. Ztrácíme identitu a potřebujeme vás. Spolu to obrátíme. Bude vás to bavit, zvláště když zjistíte, že zemí neomezených možností není Amerika, ale Česká republika.

Mám spoustu věcí rozdělaných, ale musíte mi prostě pomoct. Zrovna teď si nevím tady s několika kauzami. Dokud mi nepomůžete, tak to prostě budou jenom spekulace na žalobu a zase to bude voser na tři čtyři roky, než to státní zástupce odloží po debatách právníků a vyšetřovatelů mezi šesti očima.

Například řeším, kolik lídrů za Topolánkovy vlády jelo v koxu a kdo jim ho prodával. Mám to pohromadě, ale nějaká depeše by se mi fakt šikla. Nebo jestli pan Jiří Paroubek po prohře ČSSD v posledních parlamentních volbách zkasíroval za své odstoupení z čela strany 114 milionů korun nebo 144 mega a jestli to šlo přes Šloufa nebo přes někoho jiného. A kde se vzaly. Prý odstoupil kvůli čistému svědomí, jenže jak může někdo rezignovat kvůli něčemu, co sám nemá? Je to to samý, jako kdybych já odevzdal řidičák za bouračku s mercedesem, když přitom jezdím starou oktávkou.

Je to stejné jako s tím vaším obviněním, že ta Švédka s vámi souložila dobrovolně, ale když se protrhl kondom (panečku, vy musíte být borec, mně se to povedlo jen jednou před 34 lety a byla to děsná honička, dneska jsou ty materiály přece o hodně lepší!). Vše je správně, není-li stanoveno jinak... Cháchá...

Nebo jestli pan Mirek Topolánek vyplatil před volbami své bývalé manželce jako majetkové vyrovnání 214 míčů nebo 246 a vzápětí odstoupil z čela ODS. Ti frajeři z ODS ho prej pěkně zmáčkli – buď začneme prošetřovat, kdes ty prachy vzal, nebo jdi i se svýma gulama někam do stínu. Šel pěkně fofrem, gule-negule. Na to je dost velké neměl. Nemáte nějakou depeši o tom, jestli už se vůbec někdy stalo, že by premiéři států trávili spolu soukromou dovolenou jako Berlusconi s Topolánkem na Sardinii? A jestli si na tu Sardinii Topol jel pro to, co si myslím?

Hezká je taky ta věc s tou advokátní kanceláří v Praze, která dostala na palmární účet půl miliardy korun od ČSOB, aby ji zastupovala ve věcech, které garantuje český stát. Víte – to je ten malér po převzetí IPB.

Dobrá je taky ta záležitost, kdo vlastní fotbalovou Slavii. Když si bývalý prominentní politik namastí kapsu z privatizace státních firem, tak si ty prachy může klidně vyčistit a nic se mu nestane, je na tom líp než anarchista, co hodí odpadkovým košem.

  1. Mám tady spoustu kravin – Grippeny, Pandury, vraždu kmotra Mrázka, veselé grantové kauzy a armádní zakázky, financování ODS, ČSSD, útěk Krejčíře, Petr Mach, František Chvalovský, Karel Srba, Tvrdíkovy a Dalíkovy finty, kdo koho píchá ve státní správě, kdo je buzík a hrál nebo hraje dalším buzíkům do kapsy, kolik kdo zaplatil, aby byl ministrem. Proti tomu jsou historky třeba o Sarkozym kauzami asi tak pro BeBe Channel. Mám to dost v hromadě, jen bych to potřeboval nějak dorazit.   

 

Můžete u nás bydlet, máme volný pokoj, dvě televize, wi-fi, dvě koupelny, pes je hodný a kdyby šlo do tuhého, tak se budeme šikovně přemísťovat. Jako kdysi. Obnovíme systém „trojek“ podle odbojářských a guerillových učebnic. Vy jste borec! Dokázal jste, že demokratické systémy jsou v hajzlu, když odhalíte jejich zákulisí. Začnou se chovat fašisticky a demokratická slupka jde do řiti. Disidentů z prostředí totalit ubývá. Není zbytí než je nahradit disidenty demokracie, která je zaskočena, že může být zasažena prstem, jenž ukáže na nepravost. Řekla si o to. Ani její aura není nedotknutelná, když pozbude pokory vůči sobě samé. A svět se začne pohybovat v kruhu.

Hele, já nejsem blbej. Když jste vybalil ty americké diplomatické depeše, které vám dal nikoliv ten chudák voják Manning z americké posádky někde v Iráku, ale někdo z prostředí americké vlády, tak jste poslal do světa jenom neškodný odvárek toho, co všechno máte. Taky přece nejste blbej. Máte daleko větší kalibry, tohle byl jenom testovací chroust. Na ty hackerské aktivity nesázím. To je daleko vyšší hra.

Vy v tom prostě umíte chodit a my vás tady potřebujeme, protože jinak intriky a korupce sežerou demokracii v Čechách. Přitom do toho je vidět jako do hubený kozy.  

V Čechách se taky najde spousta magorů, kteří vás odsuzují za ohrožení americké národní bezpečnosti, potažmo celého světa a image lídrů Evropské unie, protože Amerika chce nastavovat parametry všech a všeho na celém světě a EU by nám v Evropě nejraději nastavila i rozměr a váhu ranního hovna. Je zábavné, že jste dostal britskou cenu Amnesty International za investigativní žurnalistiku a teď vás britský soud drží ve vazbě na základě obvinění ze Švédska, kde by to pod americkým tlakem mohlo dopadat ještě hůř. Z Ameriky dokonce znějí hlasy, že byste měl být stíhán jako terorista a plédují pro trest smrti. U nás dostanete maximálně tak facku v hospodě a pak si dáte spolu panáka na baru. Víc vám nehrozí, tady má skoro každý máslo na hlavě.

Ty vado, oni vás nenávidí, ale přijeďte do Čech, vybalíme pár věcí a Češi vás budou milovat. Bude to O NICH. Bude to váš azyl v demokratickém světě.  Nám chybí něco jako WikiLeaks. Někteří čeští blbci budou ještě chvíli brojit proti ohrožení americké a světové bezpečnosti, ale když vytáhneme na světlo boží pár „našich vlastních“ českých kauz, které se týkají i kapsy báby Dymákové z Horní Dolní, a tudíž každého z nás, tak budete u nás kandidovat na prezidenta.

Opustila vás už i vláda vaší rodné Austrálie. Patolízalské kidy vaší premiérky Julie Gillardové jsou fakt humus. Takovou premiérku bych nenechal hlídat ani svůj septik na chalupě v Jizerkách. Čechy jsou vaše jasná volba, dovolíte-li, pane Juliane Assange.

Zdraví

Pavel Skramlík

Autor: Pavel Skramlík | středa 8.12.2010 8:15 | karma článku: 24,87 | přečteno: 1753x
  • Další články autora

Pavel Skramlík

Golyšev a Labský, Gola klíče a loupež století

Otevřel jsem plechový kufřík při pořádání pozůstalosti svého bratra, který nedávno zemřel. Byla to sada nástrčkových GOLA klíčů. Představuje jednu z největších krádeží českého technického talentu a patentu. A není první.

11.8.2022 v 9:00 | Karma: 26,13 | Přečteno: 638x | Diskuse| Politika

Pavel Skramlík

Nezvládli jsme rozvoj morálky

Je dost skličující dospívat k myšlence, že naší nemladé generaci, včetně těch o něco mladších, stále s velkým potenciálem, dosud nejúspěšnější v lidské historii, se bude odcházet z toho světa hořce.

11.4.2022 v 8:00 | Karma: 16,22 | Přečteno: 435x | Diskuse| Politika

Pavel Skramlík

Prasečí mláto! To je disciplína evropského fotbalu proti Česku, jsme jako hadráři

Jsou tři stupně nejhloupejších řídících sborů v Evropě. Číslo 3 zaujímá česká vláda, č. 2 vedení EU a č. 1 disciplinární komise Evropské fotbalové unie (UEFA).

15.4.2021 v 8:00 | Karma: 26,16 | Přečteno: 566x | Diskuse| Politika

Pavel Skramlík

Jak vybírat do ministerských křesel lidi, kteří nebudou blbci

Zdá se mi celkem legrační, že Piráti a svým způsobem i Starostové (STAN) vybírají v konkurzních řízeních své nové budoucí ministry pro jednotlivé rezorty. Je to pečlivé a chvályhodné.

13.4.2021 v 8:30 | Karma: 19,42 | Přečteno: 789x | Diskuse| Politika

Pavel Skramlík

Zabil Petra Kellnera pád vrtulníku nebo záhadná střela?

Zaznamenal jsem nemálo textů o Petru Klellnerovi. Adoračních i deklasujících. Patřím mezi zastánce myšlenky, že odešel největší český mozek. A ještě hodně o něm uslyšíme.

9.4.2021 v 8:30 | Karma: 42,99 | Přečteno: 27769x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Za výbuch ve Vrběticích může Rusko, policie ale případ musela odložit

29. dubna 2024  11:12

Aktualizujeme Kriminalisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) odložili případ výbuchů skladů...

Soud začal řešit podvod století za 2,4 miliardy. Okradených jsou tisíce

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  10:57

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vedení TOP 09 se shodlo na nástupci Langšádlové, uvedl Havel. Sám jím nebude

29. dubna 2024  10:48

Nejužší vedení vládní TOP 09 se jednoznačně shoduje na kandidátovi na post ministra pro vědu, řekl...

Policie zasáhla proti agresivnímu mladíkovi. Zaklekli ho a bili, píše svědkyně

29. dubna 2024  10:39

Na sociálních sítích se šíří video ze zákroku policistů, kteří o víkendu v Českém Krumlově...

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...

  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.