Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím, jak jste k letošním superlativům Jágra (kromě věku) došel? Zdůrazňuji: letošním.

A proč častěji sportovci individuálních sportů? Je to jednoduché: oni těch výsledků opravdu dosáhli svojí jedinečností. V kolektivních sportech jen podporou celého kolektivu, který na ně (v daném kolektivu primuse) hrají. Příklad: Byl by Čech Čechem za slaboučkou obranou?

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi jen v tom zklamání nad úrovní ceremoniálu letošního vyhlašování Sportovce roku 2015, který opravdu připomínal spíše nepovedenou estrádu za doprovodu brazilských bubnů.

Jaromír Jágr je sice stále dobrý, ale na titul Sportovce roku 2015 to opravdu není. Na nějakou tu síň slávy za celoživotní kariéru ovšem ano - pokud už v nějaké není.

0 0
možnosti

Nic proti Jágrovi, ale asi si neuvědomujete, že to byla anketa o nejlepšího českého sportovce za rok 2015, nikoliv za posledních 10 či 20 let.

Klobouk dolů před tím, co Jágr ve 43 letech dokáže, máte pravdu i v tom, že na MS byl nejlepším českým hráčem. Ale upřímně - patří momentálně mezi dejme tomu 10 nejlepších hokejistů na světě? Já si troufnu říct, že ne. Zatímco Hejnová, Sáblíková, Synek... momentálně jsou ve svém sportu opravdu nejlepší na světě.

1 0
možnosti

M97i16l54a43n 20Z72i21c37h

22. 12. 2015 16:05

ale na druhe strane,je hokej popularni mozna v 10 zemi,no a to devce co vyhralo tu anketu ta zavodi proti cele planete

2 0
možnosti

Kdyby Jágr nepůsobil dva roky v KHL, mohl být druhý v kanadském bodování.R^

0 0
možnosti

Ó ta sláva. Jen je dosažena díky vysokému počtu startů v zápasech (zde klobouk dolů). Jágr není ani v první patnátce střelců největšího počtu gólů v sezóně, ani ve stejném žebříčku nahrávačů. Prostě jen vydržel hrát dlouho.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi. Jágr je mimořádná osobnost.R^R^R^

1 0
možnosti

To jistě - z hlediska celoživotní kariéry. Letošek už tak slavný není. Takže je to už jen na tu síň slávy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.