Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

5. 9. 2012 10:07
se Samkovou

jsem měl jednou příležitost jednat a řeknu vám, příště bych si místo téhle cti radši narazil na hlavu sršní hnízdo. Fakt výborná kandidátka. Ještě by mohl dělat prezidenta Kájínek nebo Roubal.

4 0
možnosti
SHNS

sir Humprey na skok

5. 9. 2012 10:15
Re: se Samkovou

R^ joo Roubal ;-D

1 0
možnosti
BVLNAČ

Bota v lejnu, noha ale čistá

4. 9. 2012 21:58
Paní Samková

zastupuje lidi, kteří se pokusili vraždit. Její obhajoba stojí na tom, že vraždit nechtěli, že se jejich mačetový útok má posuzovat jinak - nejspíš jako hospodská půtka. Není to dobrá advokátka, je to politická špindírka...

2 0
možnosti

Hodný člověk

4. 9. 2012 8:06
Re: .....

Začíná se to zamotávat; podle toho odkazovaného textu není paní Samková Romka, ale už roce 1989 kandidovala za ROI, pana manžela z politických důvodů odsoudili za přepadení banky... No ale pokud platí, že český prezident musí být bývalý vězeň, je paní Samková druhá nejlepší kandidátka po panu Sládkovi (který myslím zatím kandidaturu neoznámil). Sice neseděla, ale má to v rodině.

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_chrní_v_trní

21. 8. 2012 19:39
Reflex opravdu píše očerňovací články

které skutečně vypadají jako na nečí objednávku...z kdysi skvělého časopisu je dnes žumpa a prodejná děva.....vaše paní si ale společenskou neoblíbenost vybudovala sama svými výroky...chápu snahu obhájce udělat pro klienta maximum....nemůže ale pak čekat společenskou podporu...zvláště je-li obviněný společností oprávněně vnímán jako dno kam lze klesnout.;-)

2 0
možnosti
VK

-palič-

4. 9. 2012 20:22
Re: Reflex opravdu píše očerňovací články

Hele, Vladimíre, Klára zase není tak špatná! Nezapomeň, že jako samostatná solitérka, která nikomu nepodléhá, je podezřelá, pro mainstream nepřijatelná, a tak podle toho je vytvářen její mediální obraz.

0 0
možnosti
RK

lesobaron

21. 8. 2012 19:12
skramlíku, ani dlaždič by to takhle sprostě nenapsal ...

buranství z toho tvýho fňukání čiší na sto honů ... tu tvojí polocikánku s podle tebe "italskejma kořenama" nesnáší DRTIVÁ většina českýho národa ... v celé diskuzi tě podpořil pouze jakýsi carolus (podle toho jak píše tak zřejmě známej - tak tě v diskuzi podpořil abys tu nebyl jak kúl v plotě) a POCHopitelně udavač 1absolutus ... takže mazej na romea.cz (všude jinde dopadneš stejně) - tady nikomu chybět nebudeš !!!

6 0
možnosti
C

carolusI

17. 8. 2012 16:06
Reflex

nepovažuji za serózní už dobrých deset let.  Pavle nedávno jsem ti psal, že budeš potřebovat pevné nervy. Tohle je jen začátek. Počítej s ještě hnusnějšími útoky.  Kdo není spojený s nějakou zlodějskou partou, ten v politice překáží.  Brzy Ti pošlu pár podpisů na petici. Nepřátel se nelekejme na množství nehleďme.l

1 0
možnosti
RH

djelem

17. 8. 2012 12:59
Dobře to ten Šrámek napsal !

V čem tam lže, konkrétně ??;-)[>-]

6 0
možnosti
1

1absolutus

17. 8. 2012 10:26
Vážený pane, za článek jednoznačně karma!

R^

1 0
možnosti
MO

mountbiker

17. 8. 2012 10:48
Re: Vážený pane, za článek jednoznačně karma!

A že nenapíšeš taky vlastni blog ?? ;-D

2 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 8. 2012 9:57
Musím se přiznat, že moje empatie je menší

a dost těžko chápu lidi, co v hospodě sekají do jiných mačetami. Možná by taková úžasná žena s tak přebujelou empatií měl zkusit nějakou jinou práci, třeba práci sestry na chirurgii, kam ty posekané odvezli.

-

Hotová matka Tereza. Na Hradě by byla nevyužitá, proto můj hlas v žádném případě nedostane. Nejlepší by bylo, kdyby odcestovala na nějakou misijní cestu tam, kde jí potřebují mnohem víc a kde si jejího svatého úsilí budou více vážit.

11 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.