Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CART09

3. 7. 2009 20:22
O čem je řeč?

Nějak mi uniká pointa článku. Vadí autorovi vysoké přestupní částky ve spojitosti s krizí, anebo tabulkové odstupné, údajně v rozporu s kauzou Bosman?

Obojí ale trochu kulhá. Že koupila Slavia drahého hráče? Co je komu do toho? Je to čistě její riziko... A odhad 38mega je fakt absurdní, když to bylo 25 plus dva mladí hráči, takže cca 28.

A že musí ubohá Boleslav zaplatit 1,5-1,8mega za hráče třídy Krajčíka? Jaká hrůza!! Zapomínáte, že v případě "klasického" nákupu by je stál tak desetinásobek, spíš ještě víc... nemluvě o tom, že tahle částka je tak čtvrtletní plat dotyčného, takže také žádná katastrofa...

0 0
možnosti

CART09

7. 7. 2009 9:58
Re: O čem je řeč?

ještě dodatek - poté, co jsme viděl Adama Hlouška hrát v přípravách, tak si troufám tvrdit, že Slavia neprohloupila. Prodala Šventa za 54mega, a téměř tak dobrého (v něčem i lepšího)  Hlouška koupila za polovic této sumy. V čem je, pane autore, tento krok nerozumný?

0 0
možnosti

Ftipnejj

29. 6. 2009 6:46
Paradox

Navic z nizsich soutezi:

Kdyz jde od nas hrac do Nemecka, jde zadarmo, kdyz se vraci do sveho materskeho klubu platime Nemcum !!!!

Neuveritelne !!!

0 0
možnosti

JfV

28. 6. 2009 8:28
Zadlužení Slávie

Pokud už napíšete o dluhu, tak bych prosil i jeho výši. Alespoň přibližnou, jinak je to jako s pomluvou. A kolik klubů, nejen u nás, je bez dluhu a jak je na tom i zmiňovaná Sparta, by možná bylo zajímavější čtení ? Podle všech dostupných informací Slávia své dluhy splácí, Sparta je zvětšuje.

0 0
možnosti

kenev

27. 6. 2009 8:54
Nejen to!

Láme si i tu pověstnou berličku, o kterou se snaží opírat. Tou berličkou je fanoušek, který si doposud myslí, že se něco stalo a opakovat to samé není možné. A ono je, naopak v ještě horší podobě než to, co se stalo.

Výroky fotbalových bosů ve smyslu jejich lásky k fotbalu, jako "věrných milovníků", vyjde na stejno, jako když dvacetiletá znenadání začně milovat osmdesátníka, aniž se vůbec znají. Copak za tím je?

To samé, jako za projevem lásky k fotbalu vypatlaných mozků současných "věrných milovníků". V tom jsou zajedno s dvacetiletou milovnicí; předmětem neskonalé lásky a milování jsou až na prvním místě peníze.

A případná ekonomická rozdílnost pro světové hospodářsvtí a fotbal? Byla, ale rozdíly se postupně maží uplatňováním českého vynálezu - finančního tunelu.;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.