Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nez zacneme vrtat do Evropy, bylo by asi lepsi nejdrive udelat poradek doma. Uz pri samotnem zalozeni republiky se stavelo na lzi a neuprimnosti. Nasledovne komuniste pretrhali tradice a system se sovetskymi centralizacnimi kraji, ktere si dnesni prazsti politici vydrzuji dodnes a clovek se divi proc to v tomto umelem state porad nejde. Ano, tento “cesky” stat stoji na spatnem principu a tudiz je predurceny k neuspechu. Reformovatelny neni asi stejne tak, jako se mluvilo starem Rakousku. Co tedy zbyva?!

0 0
možnosti

Pane blogere, kolik let jste žil v některé zemi západní Evropy? Že Jarin v hospodě přepočítává plat německého zedníka na české koruny bych ještě chápal, ale od někoho, kdo publikuje bych čekal poněkud hlubší úvahu. Já vám jen můžu říct, že s 25k CZK nežijete v Česku o moc hůř než s 2,5k EUR v Německu. BTW, nepovšiml jste si, že ta hejna německých důchodců a turistů obecně v evropských i světových turistických střediscích docela prořídla? Jo a přečtěte si https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/duvera-mena-koruna-cesi-cesko-kryptomeny-bitcoin.A190801_101045_ekonomika_svob, třeba vám to srovná myšlenky.

0 0
možnosti

Jsem spíš pesimista ohledně dalšího vývoje EU ale paní von Leyen netvrdila nic o "jednotné minimální mzdě EU". Tak s prominutím hloupá není. Např. že ji stanoví Brusel ve výši třeba Německa a kdo jí nezavede tak bude sankcionován.

Mocní se dohodli že paní bude ta loutka v čele EU a aby byla zvolena (parlament remcal), tak její projev byl koncipován aby se - pokud možno - zalíbila většině. Většina byla nakonec slabá, ale na výhru to stačilo.

1 0
možnosti

J13i40r11i 78T59i10c67h92y

2. 8. 2019 16:34

Zacal jste slibne, pak jste se ale ponekud zamotal.

1 0
možnosti
Foto

A můžete nám tu nastínit nějaký lepší princip? Třeba podle nějakého jiného státu?;-D

0 0
možnosti

Hrubě se mýlíte: Tato země byla devastována již v době, kdy ji "současní vládci" (jak je nazýváte) přebírali. Byla ekonomicky devastována celých čtyřicet let. První výsledky devastace byly pokryty měnovou reformou 1953. Delší zamalovány "konzolidací" po roce 1968.

No - a po roce 1989 bylo třeba se vypořádat s tou mizernou úrovní. (Máte vůbec představu, jak by například dopadla Škoda-auto bez VW? Tak Vám to řeknu: už dvacet let by neexistovala.)

6 0
možnosti

Pořád mně nejde do hlavy, jak je možné, že v tom rozkradeném státě mají lidé životní úroveň 170% ve srovnání s dobou před krádežemi. Můžete mně to vysvětlit?

(A to na Vás nechci, abyste se současně vypořádal s přechodem z paskvilových výrobků /chválených jen stranou-a-vládou v rámci RVHP/ na výrobky evropsky konkurenceschopné.)

4 0
možnosti

I67v80o 34B80o28u77š14e

2. 8. 2019 9:29

A co navrhujete? Má snad západní Evropa odstranit vaše okrádající vládce a zavést nějaký protektorát? Nebo si snad konečně přiznat, že za tohle si můžete sami?

1 0
možnosti

Mozna by to bylo to nejlepsi reseni. ;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS