Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tolik lží, vulgárních nadávek a dalších prázdných výkřiků v jednom článku?

1 2
možnosti
Foto

K19a71r91e76l 33C23a44c77h

7. 12. 2015 17:29

Dostal jsem jeden mail, který také asi koluje a ze kterých si zoufáte. Pro jeho délku mohu přetisknout jen závěr, který je hezký :

"Nejsem cestovatel, nikde jsem nebyl, nic jsem nepoznal a nemůžu nic s ničím srovnávat. I přesto si lajsnu prohlásit, že se tady máme jako prasata v žitě, v nejklidnějším koutě galaxie. Nic důležitého tu nemáme, takže nám to nikdo nechce vzít. Nic nám zas tak moc nechybí, takže sami na nikoho neútočíme. Nejsme bůhvíjak bohatí, aby se nám sem stěhovaly hladové hordy, a nejsme zdaleka tak chudí, abychom se ve stěhovavé hordy proměnili sami. Díky tomu všemu sice nedržíme jako národ moc pohromadě, ale zase nás nikdo jako jedince nijak neomezuje a nemá tendence násilím sjednocovat. Pokud existuje na světě místo, kde se může každý v klidu a svobodně rozhodnout, čím chce být, jak chce žít a čeho chce dosáhnout, je to tady. Můžeme studovat, cestovat, podnikat, pracovat, chlastat pivo, dělat cokoli, co chceme.  

To není špatné. Akorát možná neškodí si to sem tam připomenout.

Líbí se mi tu. Zůstanu tu i příští rok."

No a Vy emigrujte kam chcete. Já tu také zůstanu, protože se mi tu líbí.

4 0
možnosti
Foto

Nevím, jak máte připojen PC k internetu. Pokud kabelem, odpojte jej. A žádný hoax už se k Vám nedostane.

V různých mořích je řada krásných ostrovů, kde luzné děvy křepčí hula - hula, kokosy padají samy na zem, není tam elektřina, takže žádný internet, noviny tam nevozí a mobilní síť přirozeně nefunguje.

V nabídce všech cestovních kanceláří.

;-(

0 0
možnosti

Pane Beneši, v tomto blogu není důležité moje "teatrálně-hysterické" rozhodnutí se odtud odstěhovat, ale důvody, proč to míním udělat. O nich si myslím, že jsou šířeji oslovující.

1 0
možnosti

To jsem velice zvědav, kde a v které zemi najdete naprostou korektnost zveřejňovaných informací.

Klidně si odejděte, jestliže Vás k tomu vedou důvody, že občas se tady vyskytne nějaká hoaxová zpráva.

Já osobně se domnívám, že rozumný člověk takové zprávy pouští jedním uchem tam a druhým ven, pokud je slyší, nebo jedním okem tam a druhým ven, pokud je čte. 

Když odejdete do jiné země, nebudou tam možná tyto hoaxové zprávy, ale budou se tam psát jiné nesmysly.

Divím se, jak člověk, který se nechá rozházet několika nesmysly v novinách, mohl přežít až do středního věku (a Vaše fotografii dokládá, že ke střední generaci patříte). Osobně se domnívám, že pokud Vás něco takového rozhází, tak jste vlastně měl umřít už jako dvacetiletý mladík, protože nesmysly se soukromě říkají v okruhu úzkých známých, ale i celonárodně zveřejňují už od dob starověkých civilizací. Takže jste tomu musel být vystaven už desítky let a najednou Vás to vynáší ze židle. A kamkoli odejdete, tak to bude stejné. Budou tam zveřejňovány jiné nesmysly než tady, ale prostě jich tam také budou plné noviny.

2 0
možnosti

Jste asi přecitlivělý. A co takhle ta úplně nejjednodušší věc? Nečíst kdejakou blbost, používat počítač a internet na nezbytné užitečné věci a hned se vše "pročistí".

1 0
možnosti

Hoaxy nejsou specialitou jen České republiky, a také témata, o kterých píšete, nejsou pouhým obsahem hoaxů. Jde o zcela konkrétní problémy.

Například pokud si myslíte, že se nás uprchlický problém netýká, protože v České republice je málo uprchlíků, tak to jste na velkém omylu. Imigrace z muslimských zemí do Evropy je obrovským celoevropským problémem a buďte si naprosto jist, že nás tento problém dříve či později dostihne plnou silou.

Oficiálně k nám z EU "tečou miliardy", ovšem fakticky z naší země do EU plynou mnohonásobně větší částky. Dělá se to tak, že u nás se vyrábí na hranici výrobních nákladů, vyrobené komponenty se převezou do zahraničí (většinou do Německa), kde na ně majitelé továren nalepí čárové kódy a cena komponentů rázem vzroste i několikanásobně. Zahraniční vlastník vykazuje ohromnou produktivitu, zatímco u nás jsou lidé "rádi, že mají práci". V zahraničních rukou je u nás i většina vodáren, ceny vodného a stočného jsou u nás nejen srovnatelné, ale někdy dokonce vyšší, než v Německu. Nebo se podívejte na výkon tzv. českých bank. Není Vám divné, že české bankovní "dcery" vykazují trvale astronomické zisky, a to i přesto, že jejich zahraniční "matky" vykazují ztrátu třeba i několik let za sebu? A co potraviny? O tom, že nás vlastníci obchodních řetězců považují za druhořadé zákazníky, se již všeobecně ví. Spotřebitelské organizace pravidelně přinášejí reportáže o tom, jak se liší kvalita i cena potravin v neprospěch českého zákazníka. Podstatná část zisků vygenerovaných na našem území končí mimo naše území. Takže "bludem" je spíše ta "štědrá ruka EU". Jinak si lze těžko vysvětlit skutečnost, že ačkoli u nás průmysl jede dlouhodobě na plné obrátky, v platech jsme schopni své západní sousedy dohnat i při současném vysokém růstu ekonomiky až za stovky let.

Takže i když zcela logicky odmítnete hoax, neznamená to, že sám jste schopen popsat realitu.

7 0
možnosti

J46i92ř60í 42N28o11s95e32k

7. 12. 2015 13:13

Ale to je vaše osobní věc. Jistě na vás ve světě čeká štěstí. NIKDE není tak dusno a hnusno jako v Česku? Dejte vědět, kde je líp. Možná se budete divit.

3 2
možnosti

Můžete si přeci emigrovat, kam chcete.

takoví lidé, jako jste Vy, jsou kouzelní, pane autore. V dnešní době, kdy se kdokoli může přestěhovat kamkoli, tady píší, že snad budou muset emigrovat.

Tak si emigrujte! Když si myslíte, že na Vás někde jinde čekají a že se tam dočkáte pořádku v těch věcech, které se Vám tady nelíbí, tak si emigrujte. On Vás tady někdo drží?

Domnívám se, že podobné články jsou psány lidmi, kteří přeceňují svou osobní důležitost, a domnívají se, že oni osobně někomu stojí za to, aby je tady držel.

Nevím, že zrovna Vy byste pro tuto zemi byl nepostradatelný.

7 1
možnosti

Tak, jak jste postradatelný pro tuto zemi vy. Absolutně postradatelný. Spolu s Bryknarem. Rv

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS