Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

negatiff

14. 5. 2012 8:17
Pane Skramlíku,

děkuji za logický text. Nenechte se otrávit. Hezký den!

0 0
možnosti

greybeard-

14. 5. 2012 5:28
Já bych na to hodil bobek.

Každý se mýlí, jsme jenom lidi. Být vámi, tak bych to přestal rozebírat. Vždyť víte jak to chodí. Za 14dní po tom ani pes neštěkne. Taky jsem vám nadával, ale asi jsme vás trošku nepochopili. Radím vám, hoďte na to bobek. Jde o život? Nejde. Tak jde o h....!

0 0
možnosti

totalmen

15. 5. 2012 0:08
Re: Já bych na to hodil bobek.

Správný názor, souhlasím R^

0 0
možnosti

totalmen

14. 5. 2012 2:25
ad Jay6 - Jéééžiši, tady je někdo strááášně chytrej

1/ Vaše rozhořčení je roztomilé.

2/ Mám právo na svůj úsudek jako každý, kdo sem něco napíše, to moje není menší než to vaše.

3/ Já pro změnu kašlu na vaše fóbie.

4/ Zastal jsem se většiny, což je kuriózní záležitost, vyplývající z toho, že v této vyblázněné společnosti dominují témata práv minorit, které jsou zaručeny ústavou, jenomže "karmohoniči" v této blogerské komunitě dělají z Romů a homosexuálů pupek světa a oblbují lidi, jako jste vy. Gratuluji vám k zisku titulu mistra světa ve skoku na špek.

5/ Patrně patříte mezi ty, kteří se nechali strhnout obecnou hloupostí, že je např. snazší se trefovat pod nickem do Skramlíka a Samkové, vystupujícími bez bázně pod vlastními jmény, než do vejlupků, kterým celý život platítte daně a pojištění, aniž jste z toho něco měli, a teď budete ještě doplácet. Intimní prosba - naučte se česky. Pavel Skramlík

0 0
možnosti

vindalooo

14. 5. 2012 19:35
Re: ad Jay6 - Jéééžiši, tady je někdo strááášně chytrej

temata, ktere? To ty minority jsou zarucene ustavou? A to poucujes o cestine, Krame? ;-D A nediv se, ze ti nikdo z ciganu nepodekoval, protoze takhle hloupou apologetiku maji zapotrebi asi jako ryba bicykl.

1 0
možnosti

Jay6

13. 5. 2012 23:46
Cikáni a "buzny" vám na vaše fóbie kašlou

To bude nejspíše důvod, proč nereagují na "zastánce" svých práv z řad povýšené a arogantní majority. Nebo byste snad chtěl za každý pozitivní ohlas slavnostního hobla? Menšiny mají jen jednu starost, aby měli stejná práva jako každý. Nic víc a nic méně. A pokud to nechápete je to čistě váš osobní problém. Měl byste se nad sebou zamyslet. Zřejmě pro to, že nejste "buzna ani cikán", natož "cikánská buzna"(tato minorita existuje ve stejném poměru u Čechů cikánského původu jako počet homosexuálů v majoritní společnosti)myslíte, že máte právo soudit? Dovolávání se svých práv není žádné vydírání a rovnost všech lidí před zákonem je jedno ze základních lidských práv! Menšiny chtějí jen stejná práva jako má většina. Nic méně, ale také nic více!

2 0
možnosti

čarovná rybí kostička

13. 5. 2012 21:48
Skramníku, Skramníku

vy přísný logiku;-D

2 0
možnosti

ikaika

13. 5. 2012 20:26
bude 4. hádka

Práskl jste na ní, že neumí vařit. R^;-D

1 0
možnosti

totalmen

14. 5. 2012 1:53
Re: bude 4. hádka

Konečně jedna normální a rozumná replika. Hádka nebude. Prásknu na sebe, že miluji vaření a užívám si ho s velkým gustem. Klára se netají tím, že vařit neumí a před sňatkem padla podmínka, že bude dělat jen zeleninové saláty, což umí skvěle (zvláště zálivky) a teplá kuchyň pro ni bude tabu. Tyto okolnosti byly spontánně přijaty stále se rozšiřující rodinou, Klára dokonce příležitostně vozí hrnce s mými jídly rodičům do Brna. Dokonce si troufám říci, že moje vaření je stabilizujícím prvkem klanu. Pavel Skramlík

2 0
možnosti

názorový melírek

13. 5. 2012 18:10
Cikány bych s homosexuály nesrovnávala

Není vůbec co srovnávat. Jinak na první pohled je patrno, že lidi normálka pokecaj s "homoušema" a "lesbama", kdežto před "cigošema" se fryško pakujou.

6 0
možnosti

totalmen

14. 5. 2012 2:30
Re: Cikány bych s homosexuály nesrovnávala

To je bohužel pravda. Pavel Skramlík

0 0
možnosti

Hana939

13. 5. 2012 18:03
Když pominu reklamu na knihy

Vaší manželky v minulém článku a vlastně celkovou ódu na její osobnost, hodně se mi nelíbí, že pro homosexuály používáte výraz buzny. Co Vám udělali, že je tak nesnášíte? ;-€

2 0
možnosti

názorový melírek

13. 5. 2012 18:10
Re: Když pominu reklamu na knihy

já vím co ;-D

1 0
možnosti

totalmen

13. 5. 2012 14:52
cara al sol na to kápl - je to sonda

R^ pro diskutéra cara al sol, je to fakt sonda: jak se totiž zachová tato blogerská komunita a její debatní "paddock", když přijdu s dalším kontroverzním tématem - zastanu se pro změnu majority, čili 93% občanů, kteří nemají nic společného s Romy a homosexuály. Začíná se to rýsovat. Z dosavadních 17 diskusních příspěvků více či méně 9 napadá osobně moji ženu, tři (dr too pee, 45 ACP, johnymistr) jsou skutečně diskusní k věci, Zbývající napadají osobně autora. Závěr z toho je raději už nepsat vůbec nic. Nebo nadávat na politiku, to je zcela bezpečné. Děkuju dr too pee, 45 ACP a johnymistr. Pavel Skramlík

1 0
možnosti

cara al sol

13. 5. 2012 14:27
Co je tohle?

Nějaká sonda?

1 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.