Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

totalmen

5. 5. 2012 23:32
Jen se ptejte

Ptejte se pane "greybearde". Asi jste nečetl dobře, co jsem napsal. Četl jsem to celé, viděl jsem to celé, přemýšlel jsem o tom celém a psal jsem o tom celém. P. G. Pecková pravdu nemá, bylo od dní hrubé, urážlivé, bez empatie k lidem, pochybuji o jejím morálním oprávnění být lékařkou a poslankyní. Projev p. Peckové je odpornou ukázkou pokleslosti českých politiků. Kdo si myslí opak je stejná jako ona. Bylo mi z toho fyzicky zle, napsal jsem to v hněvu za pár minut, ale nic z toho nevezmu zpět. Nemohu, urazil bych své rodiče. Výroky p. Peckové mi připomněly scénu z jednoho koncentráčnického filmu, kde dozorce při třídění vězňů říká - "ty staré dejte do jednoho baráku, nebudou nám dělat potíže, mají za sebou první světovou válku a jsou zvyklí na všechno." Když se podívám na druhou polovinu vašeho sdělení, tak nevím, co jste mi chtěl vlastně říci. Já vám mohu sdělit jen to, že nejsem člověk jako p. G. Pecková a vždy budu odsuzovat takové, jako je ona.

Pavel Skramlík

0 0
možnosti
MC

greybeard-

6. 5. 2012 0:10
Re: Jen se ptejte

Je to áš názor máte na něj právo. Já mám názor jiný, prostě se tím co paní řekla uražený necítím. Dobrou noc

0 0
možnosti
MC

greybeard-

5. 5. 2012 18:06
Chci se vás jen zeptat

pane autore, zda jste přečetl to co pí. poslankyně řekla celé, či zda jen papouškujete co uvedli vaši kolegové novináři. Ty věty které uvádíte jsou vytržené ze souvislosti celého projevu a jejich význam ve vašem podání se tím změnil. Nemám v úmyslu hájit paní poslankyni a už vůbec ne sebranku která v poslaneckých křeslech sedí, ale nelíbí se mi, že novinářská čest a etika v honbě za zalíbením se čtenáři tak upadá. Jsem důchodce, příspěvek pí. poslankyně jsem přečetl celý, musím konstatovat že má pravdu, v ničem důchodce neuráží, snad jenom bych té pí. připomněl, že šetřit se nemá jenom na těch nejslabších, ale začít by měla právě u sebe a ostatních poslancích a senátorech, jejichž platy, náhrady a podobné vymoženosti jsou nemravné.

1 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

5. 5. 2012 17:48
Pěkně napsáno pane kolego ....

souhlasR^

0 0
možnosti
T

totalmen

5. 5. 2012 23:42
Re: Pěkně napsáno pane kolego ....

Díky, pane kolego, vaší pochvaly si vážím. Pavel Skramlík

0 0
možnosti
ZB

racek612

5. 5. 2012 17:37
Proč ji rovnou nepopravit ?

Na Novinkách odsouhlasilo přes čtyři tisíce klikačů její popravu, další ji posílali do uranových dolů...byl jste mezi těmi primitivy i  vy? Přitom stačilo pochopit co chtěla paní poslankyně říci....peníze nejsou všechno, pokud dáme starým lidem více porozumění a lásky je to mnohem víc....

1 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

5. 5. 2012 15:26
Ono se to co řekla hezky překrucuje

ale jinak by mělo platit, že kdo to zavinil, by měl pykat nejvíce. Na vině jsou politici s klausem v čele. Měli by buď toho nechat a nebo pracovat za průměrný plat. Tam by měli s úsporami začít a u důchodců skončit.

0 0
možnosti
V

vindalooo

5. 5. 2012 15:26
No zrovna ty

mas, Krame, nasporeno urcite spousty penez, ne? Za vsechny ty leta kdy sis nechaval dobre platit svoji "nezavislou" "novinarinu". A chlubeni se tituly, na ktere se odkazuji diskuteri, uz asi z clanku zmizelo, bylo tam i neco jak si se dostal k titulu Duvernik? Nebo tim se nechlubis? Mozna by to ten tvuj kriminal postavilo do spravnyho svetla, takhle by si treba nekdo moh myslet, zes byl politickej...

0 0
možnosti
RK

semelik

5. 5. 2012 11:24
nejste sám, koho ta dáma hněte

1 0
možnosti
KV

Pazdrát

5. 5. 2012 10:36
Tak ještě jednou

Vážený pane Skramlíku, vy jste četl (slyšel) projev paní Peckové celý? To, co tu předvádíte je jedinečný příklad hyenismu a nepochopení. Když si to přečtete celé a zamyslíte se nad tím, co vlastně řekla, omluvíte se jí za ty svoje sprosťárny a budete muset přiznat, že má pravdu. To co vy, jiní blogeři a hlavně média předvádíte je hnus fialovej. A ti, co vás karmují, by si měli zjistit, co vlastně řekla - celé. Připadá mi to jako hon na čarodějnice v 50-tých letech. Styďte se, vy . . ."doktoráte"!

2 0
možnosti
FV

bkv

5. 5. 2012 11:02
Re: Tak ještě jednou

Přímo v článku je napsáno, že ho viděl v televizi. Takže se dá snadno předpokládat, že ho viděl i slyšel celý. Takže se to nesnažte omlouvat jako paní poslankyně, že jde o slova vytržená v kontextu.

3 0
možnosti
JK

babacek

5. 5. 2012 10:10
karma

R^R^R^R^

0 0
možnosti
K

kion121

5. 5. 2012 9:58
Karma

Ta neskutečná samice od vepře domácího, by zasluhovala za to řekla něco horšího.

Divím se, jak může někdo vůbec něco takového říci;-€8-o!!

0 0
možnosti
KV

Pazdrát

5. 5. 2012 10:37
Re: Karma

Vy jste to četl celé a nepochopil? Vždyť to řekla dobře!

2 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.