Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marek.voksay,blogidnes

13. 2. 2012 12:47
Výborně napsáno pane kolego .....

dovolím si konstatovat ..... ano- řídí ;-)R^ karma

0 0
možnosti
PB

digitaaalek

13. 2. 2012 11:14
Pujcka

Ze si nikdo neklade otazky proc bylo Recko dotlaceno k tomu, aby prijalo dalsi pujcku. Obe pujcky delaji cca 6bilionu korun. Kolik z techto penez skoncilo (skonci) v Recku na podporu ekonomiky, trhu prace, pritahnuti zahranicnich investoru ???? Souhlasim s komentarem nize autora Gašpo_3. Tyto penize ve vetsine protecou Reckem jak potrubim.

0 0
možnosti
P

pěnice

13. 2. 2012 10:40
Nevím, jestli je Řecko schopné dostát závazku,

který včera v noci schválil jejich parlament. Když jsem viděla noční záběry z Athén, jak demonstranti zapalovali budovy, rabovali a policii trvalo, než zasáhla, tak pochybuji. Vypadalo to podle komentáře, že i ta policie je spíše na straně demonstrujících. Ti, co schválí naši půjčku , která stejně ničemu nepomůže, by měli převzít osobní zodpovědnost.

0 0
možnosti
P

pěnice

13. 2. 2012 10:22
Odpovím na otázku v nadpisu.

Ano, řídí. Rv

1 0
možnosti
V

vmt

13. 2. 2012 9:15
Málo kdo ví,

jak TI určuje míru korupce a ony oblíbené žebříčky. Nevychází z nějakých konkrétních čísel ale s pocitů veřejnosti. Ta je ovšem tak masírována "vyváženými" médii, že se nedivím na jakém místě žebříčku se nacházíme. Neříkám, že korupce není a bude do té doby, dokud se peníze vybrané budou přes penězovod do EU, popř. přes stát, vracet zpět přes další zbytečné úředníky. kontrolory a vymýšleče projektů a přerozdělovače zakázek.

0 0
možnosti
V

vmt

13. 2. 2012 9:17
Re: Málo kdo ví,

oprava: Z pocitů

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

13. 2. 2012 9:09
EU grécky problém vyrobila

Vďaka únii sa z Grécka stal štát naprosto neschopný samostatného fungovania. Bolo z čoho brať, tak sa bralo. Až to dospelo do bezvýchodiskovej situácie. Dnes je Grécko v stave, že mu už nepomože ani totálne vygumovanie dlhov. Ani tak nebude mať na bežný provoz. V podstate "nulová" ekonomika nie je schopná utiahnuť ani základné potreby štátu, nehovoriac o neskutočne nafúknutej byrokracii. Sociálne nepokoje ešte ochromia turizmus, čo bude posledná rana.

V Bruseli blábolia o nejakej solidarite, ale už skutočne nejde o nič iné než cez grécky bypass prepumpovať nejaké peniaze do nemeckých a francúzskych bánk ako náhražku za odpísané dlhopisy. Na prípade Grécka vidíme ďaľší možný vývoj v Európe. Strata východiska, sociálne nepokoje až občianske vojny. Politici to pekne dobačovali. Majú strach, nepriznajú si to svinstvo čo vyrobili, budú sa to snažiť do poslednej chvíle dusiť nekrytými peniazmi. Pretože to krytie, ktoré teraz hádžu na daňového poplatníka už stráca dych.

2 0
možnosti
K

kion121

13. 2. 2012 9:14
Re: EU grécky problém vyrobila

R^

0 0
možnosti
DP

Daniel P.

13. 2. 2012 8:47
Proč idioti?

Naopak, jsou to velmi schopní lidé a myslím, že jejich konání nese kýžené plody.

Váš problém spočívá v tom, že se naivně domníváte, že jednají v zájmu Evropy, tedy plátců daní, poddaných, jako jste Vy nebo já.

Ve skutečnosti konají v zájmu svých nadřízených, což jsou ti, co na to mají, a jejich cílem je, jak pronesl trefně Sulik ze SaS, privatizace zisků, a socializace ztrát.

Neboli, čím víc peněz se teď naleje do Řecka ze společného, tím víc se podaří vyplatit z peněz, co Řecko dluží soukromým bankám. Ve chvíli, kdy budou peníze bank v bezpečí, pak už je jedno, jestli Řecko zkrachuje.

A nejdůležitější ze všeho je si velmi dobře pamatovat, kdo z našich "elit" na tohle kývnul a kdo pro to agitoval.

5 0
možnosti
K

kion121

13. 2. 2012 9:15
Re: Proč idioti?

souhlas

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.