Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

24. 11. 2011 0:13
Když někdo roztrhá přidělené reprezentační oblečení, tak je

pro mne primitiv. Dal bych jim nejen pokutu za nevhodné chování, ale i úhradu oblečení, které platili daňoví poplatníci. To že mají nepřiměřené příjmy v klubech neznamená, že jsou to lidé na slušné úrovni. Jen některé inteligentní výjimky ( jako Petr Čech ) mezi nimi potvrzují pravidlo o ....  Stačí si uvědomit dřívější morální průšvihy repre-družstva v kopané.8-o Karma článku

0 0
možnosti

buta

21. 11. 2011 17:37
To je nablblé moralizování a štvanice senzacechtivých medií

- tak vyhráli a měli radost - soudruzi z ideologických komisí a zmanipulovaný národ jim vytýká porušení socialistické morálky - jděte všichni do háje, já být v repre , tak s tím po tomhle napadání seknu a hraju jen za prachy v klubu a na hřiště ať jdou ti novináři a funkcionáři. Kdo by se rval za tuhle zemi zadarmo? I bojovat za ni by musela placená armáda žoldnéřů, ostatní by zalezli a čekali jak to dopadne. Tak vám všem fakt vadí že za pro ně relativně pár korun postoupili a radovali se jako malí kluci ???

2 0
možnosti

Bedas

23. 11. 2011 9:55
Re: To je nablblé moralizování a štvanice senzacechtivých medií

R^Navíc to nejvíc rozmázavají novináři, kterým jde nejen o senzaci, ale kteří píší i v žoldu někoho jiného než svého zaměstavatele. A tyto prodejné prostitutky nejvíc moralizují.

0 0
možnosti

kačík

21. 11. 2011 11:58
.....

inu co byste čekali od nafněných primadon, myslí si, že hrajou fotbal a ona je to jenom lepší verze pralesní ligy ;-D a k tomu si myslí bůh ví jaký nejsou borci, takový si nezaslouží reprezentovat naší zem :-/ jsou to jenom chudinky !!

0 0
možnosti

Bedas

20. 11. 2011 12:23
Anti karma

Tak zahořklej blog už jsem dlouho nečetl. Navíc se dělá z komára velbloud a autor i používá lži a polopravdy a srovnává nesrovnatelné.

1 0
možnosti

Torgaspen

20. 11. 2011 19:15
Re: Anti karma

Nějak nevím, co je za lež na skutečnosti, že se reprezentanti naší  země , chovali před celým národem jako prasata. Samozřejmě na to, co by reprezentant měl a neměl dělat se nemusí dva lidi shodnout, ale omlouvat či zlehčovat jejich jednání opravdu nejde.

1 0
možnosti

Ravenek

20. 11. 2011 8:10
Omluva

Co me ale na cele te situaci fascinuje nejvic je to, ze se nikdo neomluvil. Ani Bilek, ani Cech, nikdo nepredstoupil pred kamery, pred novinare a nevyjadril litost nad timto "incidentem". Ze to "omlouval" Pelta je sice hezke, ale on tam nebyl, on se neucastnil zneucteni jmena a hodnot reprezentace. Pricemz omluva je to nejjednodussi a zaroven nejsilnejsi, co by mohli fotbaliste udelat. A oni nic. Evidentne je jim to uplne jedno.

0 0
možnosti

Ravenek

20. 11. 2011 7:55
Na to se hodi jedina reakce

Prevezmu prispevek z jine diskuse na toto tema... "Nevim, jestli Radek Drulak ma nebo nema cu***a, ale vim, ze Bilek jich ma hned 11"

3 0
možnosti

zubra

19. 11. 2011 21:44
wocogou????????

vždyť ten "slavný fotbal" ( chléb a hry)  je jen obrazem úrovně celé naší současné společnosti..Rv

0 0
možnosti

Pazdrát

18. 11. 2011 13:56
Dobře napsáno

Jen nechápu, proč se tomu skandálu všichni tak divíme? Sivok byl odjakživa totální dement, v Rosickém jsem se spletl už dávno, Baroš byl, je, a navždy zůstane pablbem atd . . . Pravda, někdo namítne, že to Drulák mohl říci diplomatičtěji, ale měl pravdu, tak proč to zaobalovat. Není reprezentant, je svobodný člověk, tak co. Předváděli příšerný "fotbal" a měli jen štěstí na ještě horší soupeře. Jako občan této země se za tu svoloč stydím a začínám přemýšlet, komu budu na Euru fandit. Začínám mít pocit, že naše (ne)reprezentace to nebude. Já vždy fandím fajn podívané, tož těch "našich" idiotů se to netýká.

7 0
možnosti

sCZECH

19. 11. 2011 1:42
Re: Dobře napsáno

podepisuju

0 0
možnosti

godspeed

18. 11. 2011 11:34
Souhlasim se vsim

Nekteri z nasich uzasnych reprezentantu jsou proste vypatlany mozky... Oslava postupu jiste, ale ten zpusob????? Jaku z pise nekdo o pra prispevku drive, dyt cela kvalifikace (krom snad 1 zapasu) byla tragedie... Proc nikdo po viteznem zapase v C. Hore nenapsal, ze cesky tym hral zase uplnou ale uplnou tuzku, ze se na to koukat nedalo a vyhrali jsme jen proto, ze cernohorci, jsou uplne stejne zoufali, jak my. .. Bilek neni trener, a kdyby se neprobral Rosa a nedostali se do formy hraci Plzne, tak leda ostrouhame... Bida

0 0
možnosti

Torgaspen

18. 11. 2011 9:42
Vzory

Bez jakékoliv diskuze jsou reprezentanti, a ve fotbale obvzvlášť, vzory pro malé kluky co s fotbalem začínají.  To co předvedli naši fotbalisté je vrcholná ukázka jejich inteligence.  Slavit se může nebo spíš musí, ale takhle reperezentant rozhodně  vypadat nesmí. Jestliže je reprezentant osoba, která někoho někde zastupuje, tak to naši fotbalisté neskutečně podělali. Jestliže je vedení fotbalu ještě omlouvá, tak to už je jen taková jahůdka. Synovi nějak vysvětlím, že tohle se opravdu nedělá, a že kvůli tomu  se fotbal nehraje, co mu nevysvětlím je, že to byli reprezentanti naší země.  Takže vážení fotbaloví reprezentanti ČR, běžte se vycpat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.