Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Krabat77

18. 12. 2010 13:06
Plácáte nesmysly

Kluby si schválily vlastní pravidla a sankce za jajich porušení. Neexistuje snad demokratičtější princip. Pokud je vedení klubů natolik neschopné, že tyto pravidla samo porušuje, nezbývá než je potrestat dle legislativy, kterou si sami schválily.

Pokud tomu velí osoby, které se pohybují v rámci této legislativy, nechápu vůči nim jakékoli výhrady. Dělají pouze svou práci.

0 0
možnosti
PK

Psychorův klon

25. 12. 2010 9:38
Re: Plácáte nesmysly

Akorát si tu plácáte játro. Co je na tom principu tak demokratického, když se musí odvolat k tomu, kdo ho potrestal? Tady tahá za nitě někdo jinej a trochu se mu to vymklo z ruky. Jen slepý to nechce vidět.

0 0
možnosti
PS

schelak

15. 12. 2010 14:44
Šulc

vzhledem k tomu, že Šulce podpořilo před čtrnácti dny dvanáct ze čtrnácti klubů (a to ty dva se pouze zdržely, nehlasovaly proti), tak vedení extraligy v Šulcovi takového netvora nevidí, jako fanoušci Plzně (už ani ta Bolka tak neplive, když vidí, že bordel měli u sebe v klubu a jak to najednou jde, když přijde člověk, který je profesionál, nikoliv pouze bývalý dobrý hráč, případně kamarád šéfa).

Takže by to chtělo trošku objektivity, nikoliv jen plzeňskou zaslepenost

0 0
možnosti

Dr. Grínštajn

15. 12. 2010 14:54
Re: Šulc

...no já bych řekl, že něco shnilého (Šulc + Jech) tam bude ... nebo pro vás je to  všechno křišťálově čisté a v pořádku? Pak jste naiva.

PS: Nemluví za mě plzeňská zaslepenost.

0 0
možnosti
L

lilllii

15. 12. 2010 14:18
nesmysly

Já teda vůbec netuším co chtěl autor článekm říci ( neni z Plzně? ). Nicméně jasně dokazuje, že neví o čem píše - fakt žádná, jenom jeho novinářský názor. Možná by bylo fajn, než se příště do něčeho podobnýho pustí, zjistit si základní info ( třeba Šulc neni členem disciplinární komise ). Nevím, proč se naváží do lidí, o jejichž práci očividně nic neví. Ale spoustu fandů např.Plzně a MB jeho snažení určitě ocení.

0 0
možnosti

rakoska

15. 12. 2010 12:37
dobře

shrnutá fakta i rozumný názor.....dávam karmuR^R^

0 0
možnosti
PP

časy jsou zlé, kamile

15. 12. 2010 10:16
omyl

trest pro Vlasáka mi příjde mimo mísu, ale Šulc jen dělá to, k čemu ho deleguje APK, její řády a hlasování šéfů klubů. Takže pokud se vám (a mně taky) situace nelíbí, brečíte na špatným hrobě, a to ani nekomentuju tu trapnou demagogii ohledně Šulcova případného startu přímo na ledě..

Mimochodem, když jste ten novinář, zkuste si udělat monitoring tisku - zjistíte, že pobouření nad Vlasákovým výrokem ani v jednom případě necitují Šulce, ale vždy Jecha (a to jsem fanda Tygrů). Proto je vaše konfrontace stejně nefér jako obdobný článek v dnešním Sportu, kde se taky plive výhradně na Šulce.

0 0
možnosti

onelll

15. 12. 2010 9:15
Šulc

je figurka, daleko horší zlo je Jech a spol....

0 0
možnosti
XX

pivak

15. 12. 2010 9:00
Brutalní utok ceskobudejovickeho hrace vuci souperi?

Trosku mimo, ne?

0 0
možnosti
N

Náhodný_kolemjdoucí

15. 12. 2010 9:23
Re: Brutalní utok ceskobudejovickeho hrace vuci souperi?

Ano, brutální útok. Dupnout protihráči schválně vší silou bruslí na nohu je brutální útok.

Autorovi článku: s jednou věcí nesouhlasím - Šulc nevelí extralize, tu ovládají jiní. Přijít na to, kdo, není zas tak těžké. Standa je jen nastrčená figurka, loutka, užitečný idiot

0 0
možnosti

martin013

15. 12. 2010 8:47
Pár poznámek

1) Jste zbytečně agresivní. Pořád byste Šulce jen napadal, případně rovnou mlátil. 2) Není náhodou Šulc tak trochu produktem APK ? Možná byste vaši zlobu měl směrovat tím směrem. 3) V závěru naznačujete, že "zasvěcení vědí", z čeho pramení Šulcova moc. Tak nebuďte takový skromňucha a podělte se i s ostatními nezasvěcenými. Pokud je to takový "humus", tak je třeba ho zveřejnit. Jinak si budu muset myslet, že jenom žvaníte. Protože celý váš článek by jako hospodské žvásty mohl vyznít. Už kvůli té zbytečné agresivitě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.