Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CART09

22. 11. 2010 11:31
Systém registrací

Když je ten systém tak zmatený a hrozný, jaktože s ním všechny ostatní kluby problém nemají?

Není to spíš o tom, že holt někdo podělal svoji práci, nepřečetl si pořádně předpisy, a teď hledá vinu a spiklenecké teorie všude, jen ne na vlastním dvorku?

0 0
možnosti

BunGee

21. 11. 2010 2:03
Souhlasim s rozsudkem

Jsou tu nastaveny nejaky pravidla a ty se musi dodrzovat, kluby si je odsouhlasily a musi se nimi ridit, kdyby si odsouhlasili to ze nemusi predkladat nejaky "papiry" tak je vsechno v pohode, ale ze si to ujednaly mezi sebou tak to kurnik musi platit. Kontumace je kravina, to by bylo uz moc, o pokute se neda mluvit, to neni zadnej trest, to by bylo nespravedlivy, to by museli mit vsechny kluby stejnej rozpocet, tohle je jediny vychodisko. Na druhou stranu je chyba APK, ze na to prisly tak pozde, takze to neni zas tak jednostrany, zase ale kdyz nezaplatis pokutu za MHD, tak te taky upozorni az za nekolik let a to i s penalema, ktery nejsou zas tak maly. APK neni od toho aby upozornovala, ale aby jednala. A ze je pro tri kluby konec sezony je naprostej nesmysl, protoze se hraje porad jeste o nejakych 90 bodu, coz neni malo, a hlavne PO je uplne jina soutez, kde vyhrava lepsi, takze klidne posledni postupujici ma sanci titul vyhrat.

0 0
možnosti

kili

19. 11. 2010 20:40
Rarita

je, že když někdo nedodržuje řády a je za to v souladu s nimi po zásluze potrestán, tak ještě vyhrožuje soudy. Kdyby se to stalo v nižší soutěži, tak přijde rovnou kontumace a nikdo se s nikým vůbec nebude bavit.

0 0
možnosti

boruvka

19. 11. 2010 10:36
Pan Šulc si pochvaluje,

že má pro své rozhodnutí 100% důvěru profesionálních klubů. Jaká důvěra asi bude po obědě?

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.