Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lemuz ze Sudet

11. 3. 2010 10:29
Asexualni Vancouver???

Vtip dne."Kdyz jste videl hezkou holku tak to byla bud Ceska nebo Slovenka". Tak ja jsem videl Sablikovou. Myslim ze je to Ceska. Mel jste se jit podivat na biathlon a videl byste M. Neuner ci na alpske lyzovani a videl L. Vonn anebo na skeleton kde jezdila Kanadanka Mellisa Hollingsworth. Kdyz uz mluvime o krase. Mimo jine. Ve Van.B.C. projdete v kteremkoliv dni po downtownu a uvidite ne desitky ale stovky krasnych zen.Latino,South-East Asie,vyjmenujte jakykoliv kout sveta. Samozrejme jsou zastoupeny i Cesky,Polky,Rusky atd. atd..Tak to s tim Vasim lokalnim patriotismem neprehanejte.

0 0
možnosti

Dispute

6. 3. 2010 21:57
Že poslali jenom Vás z redakce je opravdu trest, vždyť z ČT

tam bylo údajně 28 lidí a občas komentátoři nekomentovali a nechali mluvit odborné poradce. Věřím, že v jednom člěku to bylo na mašli. A z jakého média jste byl vyslán? Předpokládám, že ne z idnes.cz

0 0
možnosti

three times banned star

3. 3. 2010 9:29
To je teda sranda

Něco jsem nenašel, tudíž to v Kanadě neexistuje. Nevím, co něco znamená, tudíž to neví nikdo. A nejlepší je postřeh (od Čecha!!!), jak je Kanada strašně drahá a jaké jsou tu hrozné daně.

0 0
možnosti

Zabangovanbangem

3. 3. 2010 9:37
Re: To je teda sranda

Ten článek vypadá jako by ho psala Kelišová po návratu z Itálie. Skramlíku, když se něčemu dívíte, tak aspoň zavřete hubu ...:-P

0 0
možnosti

Zabangovanbangem

3. 3. 2010 8:28
Mě by jen zajímalo,

proč jste tam jel a tahal s sebou tolik krámů?  Na Olympiádě byli skuteční novináři kteří nám všechno přinášeli on-line. Originální bylo jak jste nám dodatečně referoval o zahajovacím ceremoniálu:     "XXI. Zimní olympijské hry v kanadském Vancouveru byly oficiálně zahájeny generální guvernérkou Kanady Michaëlle Jeanovou a prezidentem MOV Jacquesem Roggem. Olympijský oheň na stadionu pak zapálila kanadská čtveřice v čele s hokejistou Waynem Gretzkym, Jaromír Jágr byl vlajkonošem české výpravy."             Milej pane. Přesně tohle vidělo několik miliard lidí v přímém přenosu ze vsého gauče.  Kvůli tomu jste tam vážně jezdit nemusel a stolici byste měl v pořádku:-P

0 0
možnosti

udor

3. 3. 2010 8:17
No vida

A hle. Nejvíce zkoušený člověk olympiády je český novinář. Tedy žádné dosud nepublikované postřehy. Jen rozmrzelosť a popis fyzických obtíží ... Co potom váleční reportéři?

;-D;-D

0 0
možnosti

norayellow

3. 3. 2010 8:00
Pozdrav z Kanady

No jo, draho co?To vite, chtelo by to vydelavat v necem jinem nez v CZK. Vzdalenosti, co? No jo, to je v Kanade bezne, stacilo se kouknout do mapy a videl byste ze to neni jako z Vinohrad do Branika. Co si takhle pujcit auto, co rikate? A ten Cesky dum tak z ruky. To mate pravdu, ja take nevim proc jste si nepronajali misto v centru Vancouveru jako jine staty. A tech Asijatu vidte.To vite, Vancouver je brana do Asie tak tim to asi bude. A perliva voda nebyla? Hm, stacilo skocit do jineho obchodu. A fronty na ty suvernyry vidte. To tak byva kdyz se sjede tolik tisic lidi a vsichni chteji rukavicky s javorovym listem. A tech 9 hodin casoveho rozdilu, ja myslim ze byste mel poslat stiznost na planetu Zemi ze se tak blbe otaci. A vsichni na vas byli mili a slusni. To je tedy drina vidte, jeden si tezko vyleva vztek kdyz se nema kde pohadat. Tak ted jste si to vynahradil, citite se lepe? Co dodat? Nase oblibene a s usmevem: SORRY! Uz se tesite do Ruska do Soci?

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2965x
Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.