Cikáni si to u mě podělali, jsou stejní jako homosexuálové

13. 05. 2012 8:30:00
Vášnivě jsem se zastal své manželky Kláry Samkové v článku "Prosím o moratorium na blogy o Romech, tato země má větší problémy" (http://skramlik.blog.idnes.cz/c/264014/Prosim-o-moratorium-na-blogy-o-Romech-tato-zeme-ma-vetsi-problemy.html), protože spousta populistických a "karmohoňských" článků na romská témata na blog.iDnes.cz mi přišla přes čáru a útoky na její osobu přesáhly balkánský limit. Dost jsem si tím naběhl. Klára není Romka. Je to jen čistá duše, která se zastane práv každého živoucího tvora na světě. Kvůli osudu jednoho dítěte v rozvodovém řízení je jako advokátka schopna dvakrát týdně cestovat přes celou republiku, i když tu kauzu dělá zadarmo. Nenaštval jsem se na žádné oponenty, ač jich bylo více než obvykle. Naštval jsem se jenom na Romy.

Vypadám jako idiot, když jsem horoval o moratorium (samozřejmě dočasné) na blogy o Romech a teď to téma znovu otevírám. Zase to dostanu od cesty. Budiž, já to vydržím.

Jsme s Klárou manželé dva roky. Pohádali jsme se jen třikrát. Poprvé když nedala psovi jídlo v 18.00 hodin. Vynadal jsem jí tak děsně, že od té doby si to nedovolila. Pes je závislý na své rodině, většinou si neumí otevřít ledničku, když má hlad, ani dveře, když potřebuje vyvenčit. Podruhé když převzala obhajobu "mačeteros" z Nového Boru. Dostal jsem takový "céres" o profesionální advokacii (létalo vzduchem, že když advokát hájí vraha, tak to neznamená, že je také vrah atd.), že už radši držím hubu. Potřetí když jsem zapomněl koupit naší Líze, samičce chameleona, krabičku cvrčků. To jsem fakt podělal. Měla opravdu hlad.

Ve zcela nejintimnější poloze přiznávám, že mi jednou Klára vyčetla, že guláš je poněkud hořký, protože jsem trochu připálil červenou papriku. Jsem totiž doma hlavní kuchař. No, hlavní - vlastně jediný...

Jenže ta hlavní kolize přišla až teď. Je to paradox. Já, jenž horuji k tomu, aby se nepsaly alespoň dočasně blogy o cikánech, protože tato země má mnoho jiných důležitějších problémů - a trvám na tom, že to tak skutečně je! - mám s Romy problém. Jak jsem již naznačil, za v úvodu zmíněný článek na tomto blogu se do mě opřel kdekdo. Rasisté, buzny, "rádobyspravedliví", specialisté na genetiku, "karmohoniči", ochránci lidských práv, jakýsi šílený etik, extrémisté, ponejvíce však ctihodní občané, kteří neumějí psát, ale umějí číst a "kafrat" do čehokoliv. Také mě hodně lidí podpořilo. Řekl bych, že tento "kádr" podpůrců měl mnohem vyšší třídu, ale byl málo početný, což kopíruje Gaussovu křívku inteligence.

Jediná strana, z níž nepřišla žádná reakce, je romská komunita. Jednoduchý závěr: nezajímá ji, když se jí někdo zastane. Zajímá ji jen to, když ji někdo napadá a pak začne vyřvávat, začne lkát a vysílat odkazy. Cikáni jsou stejní jako homosexuálové, o nichž byla ve zmíněném článku také řeč a v diskusi kvůli tomu byl bugr. Buzny nezajímá, když jim někdo fandí a tvrdí, že jsou rovnoprávně-svéprávní. Vyskakují jen tehdy, když se o ně někdo otře. V takovém případě by chtěli jít homosexuálové až k Evropskému soudu pro lidská práva do Štrasburku.

Romské špičky mají přístup k internetu, což se vždy projeví v kolizních případech. Startují okamžitě na minimální podnět. Přístup k internetu má i značná část "nižší" romské komunity, divili byste se, v jaké míře, ač údajně její většina žije ze sociálních dávek. Pozitivní reakce jsou však nezajímavé.

Jsem přísný logik a dovozuji z toho, že údajně tříprocentní minorita Romů a údajně čtyřprocentní minorita homosexuálů vydírají majoritní společnost pod praporem rovnoprávnosti, rasové rovnosti, sexuální orientace a všech náležitých svobod. Je přitom známo ze statistik, že průnik komunit Romů a homosexuálů je zcela minimální. Takže součet. Sedm procent společnosti, z nichž ta romská část zaměstnává média nejvíce, zatěžuje svědomí lidí této země více než práva majorit, jimiž jsou čeští občané v aktivním pracovním věku s "bílou" identitou, děti, důchodci a jiné národnostní menšiny. Frekvence zmíněných témat odkazuji na statistiky, jejichž rozbor tu nemíním řešit, to by tento blog byl nekonečným příběhem se sloupci čísel.

Kdo je vlastně v této společnosti minorita? Je to obyčejný většinový pracující "bílý" Čech s platem kolem 18 tisíc hrubého, kterému nikdo neubližuje, ale nemá šanci se mít lépe, neboť tato společnost neřeší zlodějnu od městských samospráv až po špičky státní správy a je příliš zaujata právy, nároky a možnostmi svých elit. Jejím mediálním balastem jsou Romové, homosexuálové, politické kulisy parlamentních eskamotáží typu VV a sofistikované kalouskovské komentáře narůstající chudoby.

Autor: Pavel Skramlík | neděle 13.5.2012 8:30 | karma článku: 27.23 | přečteno: 3155x

Další články blogera

Pavel Skramlík

Golyšev a Labský, Gola klíče a loupež století

Otevřel jsem plechový kufřík při pořádání pozůstalosti svého bratra, který nedávno zemřel. Byla to sada nástrčkových GOLA klíčů. Představuje jednu z největších krádeží českého technického talentu a patentu. A není první.

11.8.2022 v 9:00 | Karma článku: 25.97 | Přečteno: 633 | Diskuse

Pavel Skramlík

Nezvládli jsme rozvoj morálky

Je dost skličující dospívat k myšlence, že naší nemladé generaci, včetně těch o něco mladších, stále s velkým potenciálem, dosud nejúspěšnější v lidské historii, se bude odcházet z toho světa hořce.

11.4.2022 v 8:00 | Karma článku: 15.90 | Přečteno: 431 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 20.95 | Přečteno: 310 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 36 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.12 | Přečteno: 286 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.56 | Přečteno: 503 | Diskuse
Počet článků 148 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2965

Od roku 1970 jsem novinářem, zejména sportovním, ve velkých denících, časopisech a na TV Nova. Mými obory byly především fotbal, motorismus a atletika. Díky tomu jsem sjezdil celý svět. Nyní píšu hlavně knížky, u nichž jsem své jméno zaměnil v r. 2010 za pseudonym Felix Boom. Mám na kontě 26 knih, mj. romány Kiosek na pláži, Ježíš Kristus výtržník aneb Třetí zákon, Lepší svět, Plán umírání, také sbírku poezie, společenské studie a mj. oblíbenou Kuchařku osamělého muže. Mou poslední knihou je kontroverzní titul Špatný princip státu (s podtitulem Rozkradený ráj demokracie) o dějinách Česka od r. 1938. Knížky vydávám ve vydavatelství BLINKR, jsou k mání v běžné síti knihkupectví a e-shopů včetně mého vlastního www.blinkr-eshop.com. Rediguji nové knihy pro jiné vydavatele a administruji webové stránky. Blogování je moje hobby.

 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...